Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lani sam ih prihranjivala jednom tjedno sve do kasne jeseni s gnojivom baš za njih NPK 8-5-7 s mikroelementima, rezultat nije izostao
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Imam nekoliko sjemenki ( bar su mi rekli da su kamelije ) da li netko zna što da radim s njima ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ako sve bude kako treba, prvi cvijet možeš očekivati za 5-6 godina.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Bebolina, hvala ti na tvome savjetu. To ću ja pokušati posijati pa ćemo vidjeti što će biti iz toga.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() morat ću poslikati pupoljak moje , navodno, bijele - nekako mi se crveni, ne znam koja boja će na kraju ispasti. To bi trebala biti bijela , kao ona što ti je ri ekipa poklonila - da li je tebi pupoljak na vrhu bio crvenkast? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Bebolina,sva si mi u cvijeću
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kako su prekrasne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Evo i mene u vašem društvu,a Bebolina je kriva naravno.Uspjela sam u Slavoniji pronaći kameliju i nadam se da ću uspjeti s uzgojem.Čitam sve što ste napisali.Ovo je moja ljubimica
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Bebolina.imam pitanje.S obzirom da kod nas najavljuju snijeg.stvarno misliš da ju mogu staviti van.
|
|
![]() |
|
Vi s mora stvarno ste sretnici zbog klime.Zanimaju me iskustva s kamelijama u unutrašnjosti Lijepe naše.Nadam se da će se netko javiti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eto mene i ovdje i opet naletim na tvoje predivne kamelije, no drago mi je jer svaki put nešto naučim. Imam jednu jedinu za sada, ima nekoliko pupoljaka i moram je pod svaku cjenu zadržati, zato pratim što pišeš, što pitaju, što savjetuješ, pa tako uvijek nešto naučim
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |