Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo sam posijala i nadam se da ce sve uroditi plodom :
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
A ovo "lijecim" :
![]() |
|
![]() |
|
Stvarno me je razveselio :
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Sara , Maris , Betty i Blue !
![]() Hvala vam od srca na utjesnim rijecima ! Danas sam dobila jos jedan poklon ! M. veli da me nemoze gledati ovako zalosnu ! ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako kažu cure nemoj brinuti bit će cvijeća opet -na tebi je red
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Divne si biljke imala i imaces ih opet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Slažem se sa Sarom draga,tko će te bolje razumjeti ako ne mi ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...vjerujem koka da nitko niti ne pomišlja da fektaš, to kaj ti se dogodilo je zaista prava katastrofa i potpuno je razumljivo da si svoju tugu i ogorčenje podijelaila s nama...pa tko će to drugi bolje od nas razumjeti
![]() ...a za apteniju ne brini, kolko vidim bude ti potjerala ponovno, samo nemoj pretjerati s vodom, onda buš ti meni dala pelecer jer je moja krepucnula ove zime zbog obilnog zalijevanja ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Aralija draga , da zavrsim s tom temom : radi se o susjedi preko puta mene , susjedi kojoj to nije zabadava , ali eto ! Svake godine mi je nesto uginulo ali ovaj puta je skoro sve otislo ! S time stavljam na tu temu tocku ! Bilo bi mi jako tesko da netko pomisli da na taj nacin fektam ! To mi stvarno nije namjera !
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
ajme, nisam se htjela uklhučivati u ovu tužnu rasprava, ali srce nije izdržalo, pa ti želim da što prije obnoviš biljni fond a kako vidim (a sad mi je i lakše) već je počelo. Bezobrazluk je bolje ne komentirati
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ovo je pacijent a ovako je izgledao kad sam ga dobila od Skitnice i skakala od veselja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo lijecim (bolje da Sara to ne vidi , to sam dobila od nje davno)
![]() izgledalo je ovako : ![]() |
|
![]() |
|
Nekoliko narcisa se odlucilo proviriti !
![]() ali zato se visibabe ne sramiju ! ![]() Forsicija se isto priprema ! ![]() |
|
![]() |
|
Ista stvar i sa cesnjakom iako on bolje izgleda :
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je matovilac ; posijali smo ga prosle godine prije nego smo isli ali nije izasao podjednako !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dosta je plakanja ! Primila sam se posla ! Sa paketom od Andine sam pocela ! Andina
![]() ![]() a ovo su prvi rezultati ali jos nisam gotova ! ![]() |
|
![]() |
|
Anabistrica draga Ancica , dijeliju nas 25 kilometara , tvoja ponuda je stvarno nesebicna !
![]() Natalija draga moja , toliko sa toga dobila da vec osjecam losu savijest ! Tjesi me to da ti znas da i ja rado posaljem kad imam ono sto se trazi ! ![]() Mona Imas pravo , zalosno je , jako zalosno ! Kako smo ono rekli : tko ne voli cvijece - taj ne voli ni sam sebe ! ![]() andjelkad Zlatna si , ali ja se vec po malo bojim da radi moje situacije ne ostavim dojam fektarosice ! ![]() tikvic Draga moja , to me takodjer boli da mi je i to stradalo sto si mi ti poslala a tako lijepo mi je raslo ! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Gute tako mi je žao tvog cvijeća!!!! Ako mogu bilo kako pomać (sa sjemenkama)da se bolje osjećaš samo reci! Velika
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Mira K novac je primila ali ni jednom rijecju nije objasnila zasto nije zalijevala cvijece ![]() [/QUOTE] Gute,gute nakon toga zar ti još triba što reći??? Ta osoba se davno razišla sa svojom savjesti!! Uzmi si vrimana i škicavaj po vrtovima .... kreni od mene i zna se pp. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
strasno i zalosno
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |