dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dmirce
![]() Bit će svega, samo polako. Mislim da sa ja ipak malo požurila... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Dadinica ti si bar nešto posijala pa se možeš i nadati mladim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aralija
![]() Monna ![]() Cure, hvala vam na posjeti! Izdržali smo sve ovo do sad, pa valjda ćemo još i ovo malo... Slike su od jučer, danas je sve opet pod snijegom... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj - "pošećerena" brugmansija
(vidi Bebolina, o njoj sam ti pričala) ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pa malo bebičnjaka....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
sad ce krenuti...samo sto nije, treba izdrzati jos samo iduci tjedan hladnoce....
amarilis je divan ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Ali... nešto zaista želim podijeliti s vama.
Moja "nemoguća misija" je relativno urodila plodom. Alstroemerije iz sjemena ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ovih tmurnih i "kiselih" dana veseli me jedino on, ali i on je već na izmaku....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Moja trenutna preokupacija izgleda ovako
![]() ![]() ![]() Ali, ni to me baš neće.... i ono što je niklo, kad me vidi, vrati se natrag u zemlju ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ali ipak je počelo buđenje, sad će svakim danom biti sve bujnije i bujnije, samo još ova sedmica da prođe, ber tako kažu onda proljeće
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Evo par slika mog dvorišta....
tek toliko da vidite da zaista nemam šta pokazati, jedva se počelo buditi. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pozdrav blue sky
![]() Vidim da moram staviti slike, ali čega? Još ni zumbuli nisu procvali.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
hajde sa slikicama ili ćemo ti otuđiti to ptičje mljeko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,
![]() Evala Anđo (nisam čula ovaj pozdrav već 2 godine)! ![]() Bit će slikica, samo polako, gredice se pretumbavaju, a vrijeme baš nije blagonaklono... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Evala baranjko, nešto te slabo ima a slikica ni s?? Ajde malo ubaci,ajde ...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijep je i privlačan, baš za ovo doba, kad želimo i čekamo da nam procvatu narcisi..i ja sam imala jednoga, dugo je cvao u tegli..poslije više ništa od njega
|
|
![]() |
|
Pozdrav Belice!
No dobro... sad se možemo i smijati tome. A svatko od nas je imao tome sličnih "bisera". Nisam ni ja izuzetak... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ha ha meni je sad došlo smiješno, prije puuno puno godina dok još nisma imala pojma o cvijeću, kupila sam si takav ali bijeli, uživala dok je cvao, a kad je počeo odumirati, ja budala zaključim kak je to glupa lukovica i da kaj ću se ja s tim zafrkavati i bacim ju u smeće ...
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Slavice, vraže jedan! Jesi me nasmijala.... a neee, to su pričice za druženja uz kavicu! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |