Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2013 u 23:40
Zgodan ti je uskrsni aranžmančić, veseli. Vidim da si mu dobro mjesto našla, pred prozorom tak da gledaš u njega umjesto u snijeg vani. Dobra ti je taktika.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:15
Vjeruj mi , nisam vise znala kako da se otarasim zlovolje ! Na srecu mi je M. narezao dan prije sibe forzicije !    Shocked
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 23:07
Ne mogu vjerovati koliko snijega. Lijepi si aranžman za Uskrs napravila. Clap
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:34
Uskrs je pred vratima , unatoc snijegu :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:32
Sara , vidi draga , spasila sam ovu begoniju :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 22:30
A ovako danas kod nas izgleda proljece :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 21:50
Otok     To mi je jedino i preostalo ! Zahvaljujuci vama svima imala sam i sto posijati !

Belina     Danas nas je zatrpao snijeg ! Nebi vjerovala , kao da imamo Bozic !

Jagoda    Sada jedva cekam da se napravi vrijeme pa da to sve ide van !

Svaki put kad vas vidim da ste mi dosle u posjetu , veselim se !       smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 21:40
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Pravi mali rasadnik,da te utješim ovi tvoji ružmarini koda si slikala moje,nabavićemo drugeThumbs%20Up

Hocemo draga , hocemo !   smile78
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 13:07
Draga Gute dugo nisam bila kod tebe ali to ne znači da sam te zaboravila...Drago mi je da si ti dobro i da se tvoje cvijeće oporavlja...Sad će to krenuti samo da nam malo zatopli..Zime je stvarno dosta, a vama i snijega..Ako trebaš sjemena imam svega pa ti mogu poslati...Javi se na pp...    
sutra je novi dan
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:56
Osjetile biljke tvoju ljubav,sve će se oporaviti
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:48
Baš si bila vrijedna, sve si posijala (ja još ništa), a biljke se oporavljaju i napreduju.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:25
Pravi mali rasadnik,da te utješim ovi tvoji ružmarini koda si slikala moje,nabavićemo drugeThumbs%20Up
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 12:12
Draga Aralija , vjerujes mi , biti cu najsretnija kada cu ja moci ovoj ili onoj cvijetnoj prijateljici ispuniti neku zelju ! Toliko suosjecanja i toliko pomoci , to se dogadja samo u nasoj cvijetnoj obitelji !     smile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 18:28
Eto kad se mama vrati sve se vrati na svoje, njega+ljubav daje rezultate pa onda se polakosmile85 zapušteno  obnavlja a sijanci vidi se da imaju najbolju njegusmile78
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 15:57
Vjeruj mi , Ancica , ja se i sama cudim ! Danas su 4 tjedna da sam se vratila ! Mislim da cu i ja imati ove sezone dosta toga za podijeliti ! Nesebicna je bila pomoc nasih cvijetnih sestrica !   
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 01:20
Izvrsno ti se sve oporavilo osim ružmarina kak mi se čini. Ja sam imala isto jedan mali ružmarin, zalčijevala ga i pazila preko zime ali mi se isto osušil. Nije mi jasno zakaj. A klijanci ti budu uskoro za prepikiranje kak to tebi dobro ide Clap
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 22:34
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Pa ti imaš stvarno zeleni palac,mnoge biljke ti se lijepo oporavljaju,a i sve ti lijepo niče što si sijala

Nebi vjerovala draga , ja sam bila tako strasno tuzna , ali , na srecu proslo me je !     smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 22:29
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Draga Gute, baš se radujem da su se biljčice počele oporavljati! Bila sam tužna skupa s tobom, i ja sam jednom tako ružno prošla (uh, ne ponovilo se!)
Ovim tvojim pelargonijama zbilja probaj dati malo šećera, onako među prste, kao da soliš meso... vidjet ćeš, vrijedi.

Želiš li sjemenje ukrasnih tikvica? Rado ću ti poslati!

To sa secerom , to sam taman napravila jucer ! Procitala sam bila sve tvoje savjete. Za sjeme cu ti staviti adresu u pp. Hvala ti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 22:00
Pa ti imaš stvarno zeleni palac,mnoge biljke ti se lijepo oporavljaju,a i sve ti lijepo niče što si sijala
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:45
Draga Gute, baš se radujem da su se biljčice počele oporavljati! Bila sam tužna skupa s tobom, i ja sam jednom tako ružno prošla (uh, ne ponovilo se!)
Ovim tvojim pelargonijama zbilja probaj dati malo šećera, onako među prste, kao da soliš meso... vidjet ćeš, vrijedi.

Želiš li sjemenje ukrasnih tikvica? Rado ću ti poslati!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.