Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:02
Monstera cudi me d ase to smije sad u Hrvatskoj,mislim da ti bude smeca kamara oko kuce! ovdje u Bosni iako je rupetina od drzave zeb zakona,ali ja prijavila komsinicu reko stakori mi dolaze kuci od njih,odma su sluzbe dosle i uvjerile se galamili na njih,bacali otrove po potocima kao to je epidemija da se ciganluk pravi od dvorista.brdasca od smeca,samo skuplja svega i svacega,kad se nakupi skuplajju na drugom jestu.fuj!
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:03
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Pustilka kako god to zvučalo, meni je drago da si se konačno riješila tih beštija!

uh i meni,pa ne mislim valjda sijati tudjim hajvanima da pasu po mom vrtu.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:12
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Monstera cudi me d ase to smije sad u Hrvatskoj,mislim da ti bude smeca kamara oko kuce! ovdje u Bosni iako je rupetina od drzave zeb zakona,ali ja prijavila komsinicu reko stakori mi dolaze kuci od njih,odma su sluzbe dosle i uvjerile se galamili na njih,bacali otrove po potocima kao to je epidemija da se ciganluk pravi od dvorista.brdasca od smeca,samo skuplja svega i svacega,kad se nakupi skuplajju na drugom jestu.fuj!

Da ih prijavim, dobili bi ogromnu kaznu, no kako nisam otrovnjača kao ona, neću ih prijaviti dok mi opet ne stanu na žulj!

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:21
aaa znaci ne smije se ni tu upesinit dvoriste

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:23
Ne smije se da! Ustvari smije se do onda dok te susjed ne prijavi komunalnom redaru...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2013 u 21:33

Seneka
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 20:56
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Znam da radiš eko povrtnjak pa ne želiš pribjegavati kemiji. Ima li neko drugo ekološko sredstvo za tjeranje krtica osim onih ultrazvučnih napravica? A za njih mi tvrde da su jako efikasne i u onim 50 metarskim plastenicima.

Da se nadovezem na Dadinicu...
Pred zimu mi jedna komsinica donese 2-3 struka neke biljke za koju tvrdi da uspesno tera krtice.Ne znam nista o njoj...ni ime ni bilo sta drugo,a nisam je jos ni zasadila u bastu.
Mogla bih je slikati i staviti sliku na ID,da saznamo sta je i koja je pa da pokusas da je nadjes negde i zasadis,k'o sto cu i ja da uradim cim otopli...davljenik se za slamku hvata
Meni su prosle godine krtice izrovale celu bastu od 9ari,a na zimu su se preselile u nekadasnji sljivar gde mi pasu koze od proleca do zime...to je brdo do brda,samo ih preskacem.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 21:11
Betty ako misliš na onu biljku koju mi zovemo krtičina....Ja bi to onda ovako rekla: Uzalud vam trud svirači!        
Imala sam nekoliko odraslih biljaka, naokolo ih niknulo ko šuma Striborova, ma ništa to njih nije smetalo: Evo je, možda na nju misliš?

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 21:12
Krtice su postali ko misevi,ni otrov ne pomaze vise.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 21:19
Ničega se ne boje...    
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 22:35
Ja smao ne znam sta rade ovolke mace vani,bas sam ljuta i one su se pogospodile cekaju samo d aim se sta baci

Seneka
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 22:45
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Betty ako misliš na onu biljku koju mi zovemo krtičina....Ja bi to onda ovako rekla: Uzalud vam trud svirači!       
Imala sam nekoliko odraslih biljaka, naokolo ih niknulo ko šuma Striborova, ma ništa to njih nije smetalo: Evo je, možda na nju misliš?

Da,na nju...znaci,nista ni od tog oruzja......e,katastrofa kuku nama s krticama
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 22:57
Čula sam danas jednu nebulozu... (tko mi kriv kad se družim s babama) da krtice bježe od mirisa ljudskog urina...
Eh, ne ostaje mi ništa drugo nego i to isprobati.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2013 u 23:36
E,'di je sad Monsti da se nasmejemo zajedno
Dadinice...slatko si me zasmejala,a ujedno ne i surova realnost osamari...svasta cemo mi jos probati samo da ih se otarasimo
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 10:36
Curke ajmo mi krtice napiti, uliti im rakije u rupe, tko zna možda još i zapjevaju i izađu van iz tih svojih podruma! A onda ih samo lijepo pohvatamo...
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 13:00
ceprkam po povrtlarskim temama, skupljam ideje i znanja, pa sam prosetala i kroz tvoju :)
nadam se da cu se za kojih 50 godina i ja ispraksirati da imam takav povrtnjak to dovoljno govori koliko mi se svidja sve tu

vidim da jos muku mucis sa krticama, zaboravila ti rec tamo na drugoj temi, osim maca koje tamane krtice, ima par pasmina pasa koji imaju jako pik na njih :D npr njemacki lovni terijeri i jazavcari. samo, uz krtice i sve ostalo sto se krece a manje je od krave je njima jednako dobra lovina
velika gorica
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 13:05
Wolfsbane drago mi je da si svratila kod mene! Dođi mi opet, bit ćeš rado viđen gost ovdje! A psi? Hm? moram priznati moje dvije velike beštije su mi dovoljne, imam dva japanska brata, Chowowe, ali ti su se izgleda samo namjerili jedan na drugoga i na jadne ježeve koji im dođu u blizinu... zvuči i smješno i za plakati je....s obzirom koliko su već stari, još se nisu opametili!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 17:13
E curke moje ja sam sve probala, i zaključila da je najefikasnije staviti bocu u zemljug dje krtica ili voluharica napravi otvor. Ja imam kraj vrta željeznu šipku u zemlji pa znam tu i  tamo lupnuti u nju jer ne vole taj zvuk pa biježe.Nema što nisam probala jedino još nisam sa petrolejom, navodno se namoči komad vate i stavi u otvor..al budem i to probala...i da...kažu da je dobro staviti riblje glave u otvor pa kad se usmr.. da biježe ko lude od mirisa pokvarene ribe, hihihihih i to čem da probam
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 20:57
Možda ću i ja to onda probati..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 20:58
Drage moje samo da znate što je nas snašlo..evo donosim neke fotke ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.