Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 77> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo su krenuli cvijetići
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...prelijepo...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga moja Kamenjarcica , koje su to ljepote kod tebe ! Dodje mi za plakati kad vidim ovu pustos kod nas !
Mi jos nemozemo bas nista staviti vani u zemlju ! ![]() ![]() Kod nas je ovako : ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
iznenaditi ću ja tebe hehehehe ![]() a za štucanje ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljeće pokucalo na prava vrata, samo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno je pogledati ovoliko lijepog cvijeća nakon snijega i zime
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Kamenjar, prekrasna je Havajka :)
Naravno i sve ostalo. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
wow!!! koliko prelijepih biljaka
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
možda bidens
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zna li netko sta je ovo ,puzavo je ,tolko mi je znala reci prodavacica
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mene niko ne voli bacaju me simo-tamo a ja prkosim i uvjek sam lijepa
![]() ![]() cvijet kalanhoe ![]() mene obozavam gazdarica a ja ni sim ni tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
liguaria je prelijepa sa ovim listovima
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ne mogu one nestat kolko ih ja mogu kupit,obozavam cuvarcuke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
evo malo slikica,jako sam zadovoljna mojim biljkama
|
Vir |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Znači, ti si hrabro svoje bodljiće iznijela van ! Valjda neće biti previše kiše. Držim ti fige, moji još pajke, nema van, vrijeme je katastrofalno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
uskoro bi mogli i kavicu uz kaktuse popit,samo da se vrijeme ustabili,konacno trebam smanjit broj teglica
![]() ruzo moja ruzice jesam ja tebe pozelila ,sigurno ti se cesto stuca jer te pominejmo svako malo ,bas nam falis |
|
Vir |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
svaki put me zadivi pogled na tvoj "kaktusarij" (kaktus garten mi pretvrdo zvuči)
a tek kad ga vidim uživo... neopisivo, živiš san svih nas kaktusoljubaca ![]() pohvale majstoru od polica ![]() |
|
![]() |
|
hvala drage cure na posjeti ,kaktusi moji su mi trenutno najveca preokupacija,cak i sanjam da su mi otisli,valjda od straha,ako oni prezive ovu silnu kisu ,onda su zaista borci ...
|
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |