dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav Belice
![]() A baš to nam predviđaju i stručnjaci.... nagli dolazak ljeta. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da proljeće nam ove godine i nekao šugavasto kreće, ali ajd glavno da je konačno krenulo. I kod mene je tako, puno lošije nego lani, sve kasni debelo, ali nema veze opet je cvijeće lijepo. Samo se nekako sve bojim da ćemo ove godine jednostavno naglo samo uletiti u paklene vrućine i to nam je to.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga moja dadinice,
ovo što si nam pokazala je tek početak cvjetne priče, za koji mjesec će to biti pravi cvjetni otoci. trenutno si okupirana poplavom a mogla si nam slikom i rječju predstaviti svoj novi projekt na kojem ispravljaš kičmu i bojaš nokte...u crno...mislim! ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Je, Glikice, poplava! Uskršnje jutro smo dočekali s metrom vode u podrumu....
![]() ![]() Leona, hvala na posjeti! ![]() ![]() Mona ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
lijepe slicice....jesi tratincice sijala ili?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
OMG, poplava?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pozdrav Ana!
Podrum još pliva, ispumpavamo ga svaki dan. Povadili smo sve, a krumpiri su jaaako čudni nakon tri dana u vodi. Nadam se da će htjeti niknuti.... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kakva je situacija s vodom, jel još u podrumu ili se povukla? Sada najavljuju malo sunčanije vrijeme s malo povremene kiše pa će se valjda i voda povući u svoja korita. Nadam se da nećeš imati puno štete na kući. Jesi uspjela spasiti krumpire?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Hvala ti Jeka na savjetu!
Ove moje žalosnice su par puta dobro pokisle... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
nemoj ih zaljevat neko duze vrijeme netrpe vodu kad su u pitaru jako malo i nimalo svoje zaljevam neke su mi bas zbog vode propale
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Pozdrav Jeka
![]() Alstroemerije me jako brinu. Mislim da nisu mrdnule s mjesta u proteklih par tjedana, dvije su čak propale. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
budi se budi u kakvom su stanju alstromerie
![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Još uvijek nije baš pravo proljeće, ali barem je počelo....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Neka čudna mahonija....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pod brajdom...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nova gredica...
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Marjetice u punom cvatu
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Proljeće!!! (???)
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
zao mi je zbog poplave ali nesumljamo u tebe brzo ces ti to zazelenit
![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |