Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 84> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus,nemam riječi.Stvarno je kao na izložbi.Ne zna se koja je ljepša.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je kao na najljepšoj izložbi!!!
Crasule odlučile da te razvesele!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
crassula ovata –
2X, crassula arborescens undulatifolia -
2X , crassula arborescens „silver dollar“, crassula ovata gollum , aeonium decorum var. minor Crassula
arborescens undulatifolia Crassula
arborescens undulatifolia , krasula kovrčava lista. Raste u obliku drveta. Ovih dana su pune cvjetnih pupova. Izgleda da su
zamijenile godišnje doba. Ovo hladno
svibanjsko vrijeme je natjeralo krasule da procvatu. Za očekivati bi bilo da bi cvjetale preko zime. U stvari nema veze kada cvatu
glavno da cvatu. Bolje ikad nego nikad.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Krasule se još sunčaju na prozoru koji ima dosta sunca , kad više zatopli sele na balkon blago sjenovit
Uploaded with ImageShack.us
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
MK, koliko vidim ti si sve svoje našutirala van ? Onda i ja mogu lagano, kod mene je ipak bar malo toplije.
Joj da, super je krasula, zdrava, bujna i zelena. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
o, da, izgleda jako dobro
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Kamenjar prekrasne su ti, kad moje budu bar upola tako lijepe , ja ću biti zadovoljna
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
moon,anđo hvala vam
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ajoj -uzdah namjenjen prekrasnim krasulama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajmeee, kamenjar prekrasne su ti, zadnja naročito!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepe su
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas si to dobro napisala moon,kad ti napreduju ruzo zasto da se opterecujes..ja svoje sukulente ,kaktuse ,sve sadim u obicnu kupovnu zemlju i sve mi raste i napreduje..jedino sto ih ne gnojim ,bojim se porast ce jos vise pa gdje bi sa njima i ovako imam problem sa prostorom
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
11111...tvoji sukulenti su prekrasni, baš lijepi, kompaktni, zaljevaj ih i sadi kako si i do sad kad su ti tako divni. Što se opterećuješ kad nemaš problem, neka drugi uče od tebe jer kad vidimo tvoje cvijeće i sukulente sigurno bi svi htjeli da su i naši takvi
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
u koju zemlju ide crassula npr. ovata ..... ovdje na temi sam našla da ide u zemlju za kaktuse...jeli to ok??? Gnjojivo za kaktuse???? Ja svoje zaljevam sa kupovnim konjskim gnjojivom u granulama...dvije žlice rastopim u 2 l vode i zalijem sve po redu tako......crassule , kale , đirane , ruže i sve ko mi dođe po redu (osim kaktusa) ...i ...jako sam zadovoljna ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pinus ovi tvoji su stvarno za pasti u nesvijest,svi,pa i ova morganica.Što im radiš?
Aralija dat ću ja tebi i svoju jer su iste veličine,a kod mene ni pupoljka,a ne cvijeta. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |