Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 139>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 00:23
Malo sam ti došetala...
Najgore je prošlo, poplava..
Ti si pozitivna osoba, vrijedna i sve ćeš brzo vratiti u prijašnje stanje. Biti će još ljepše, vidi se to po gredici koju si napravila.

Šaljem ti puno podrške i smile79
Rijeka

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:57
Štetaaaaa....ali nema veze valjda će se oporaviti, držim    da će biti dobro!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:54
Pozdrav Monstera!
Ružica je još tu, samo je orezana jer su se u srce oblikovane grane osušile.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:46

A gdje ti je ružica u obliku srca?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:42
Monna, hvala
Moon, hvala na posjeti, počašćena sam
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:35
I kod tebe je proljeće zavirilo
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:29
super je gredica....Wink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:27
Danas izgleda ovako...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:19
Da pokažem s čim sam se ovih dana zabavljala...
Moja gredica je u 8. mjesecu prošle godine izgledala ovako..

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:01
Ljiljus i hvala
Ružo moja , je to su tratinčice "hibrindne", i trajnice su. Nagodinu ih razdijeliš i imaš ih puno.
Karmen, hvala,
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 14:28
Lijepi proljetni cvjetovi. Lijepe su ti marjetice. Tvoje sjeme cosmosa posađeno, draga moja sada samo čekam. Šaljem ti proljetne pozdraveWink
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 14:07

ono šta ti zoveš marjetice...jesu li to tratinčice....imamo iste ja prvi puta ove god takve....jesu li trajnice???
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 13:47

Svaka čast za sijane tratinčice dadinice, imaš zlatne ruke, a i Heart

Lipik
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 22:00
Lilie je, počelo je konačno!

Blue sky zaista me baš vesele!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 21:43
ove proljetnice baš znaju razveseliti, pa neka te vesele i lijepe dane donesuSmile
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 20:57
Počelo je!
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 18:52
Aralija
Kreće pomalo, ali bitno je da kreće!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 18:49
Danas sam odlučila posjećivat kontinentalne vrtove, kod nas noćas opet bila kiša pa je nemoguće što raditi, vidim da je i kod tebe krenulo i to u raskošnim bojamaClap
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 14:44
eto nisam znala, ali baš mi sve smrdi upravo na to. Priroda, kaj ćeš, sve se mijenja. 
belica,zagreb
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2013 u 14:25
Pozdrav Slavice!
Hmmm... početak cvjetne priče jeste, nadam se da će i nastavak biti nešto čime ću se moći pohvaliti. Bojim se samo početničkih grešaka koje bi mogle poneku moju biljku stajati života. Drži mi fige da takvih gluposti ne bude!

A projekat koji ispravlja kičmu.... pa neka ga sada još malo u sjeni.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.