Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 08:29
Predivna je mladenka!! Slika za nagradu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2013 u 01:38

S obzirom da ste još do nedavno imali snijeg još je i sve lijepo procvjetalo, a još k tomu su vam i pčele stigle. Kod nas u Baranji bome bojkotiraju. Izgleda da ih je duga zima ulijenila.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 23:09
Sve u bijelom, krasan i zumbul i divlja šljiva Clap
život je more
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2013 u 09:22
Super Anabistrica Thumbs%20Up Najviše mi se sviđa zumbul - skoro pa mogu zamisliti miris
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:56
Gute Fee, kak dugo nisam čula tu riječ "kranclerica", a tak mi je zgodna
Medo, brzo ti to naraste. Ne okreneš se tri puta a sve je već veliko LOL
Tikvić, sad već padaju latice s nje ko konfeti
Blue sky, imaš pravo, mami poglede i izgledom i mirisom
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:56
Kako su posebni ovi bijeli zumbuli
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:42
kako je samo lijepa... kako ne zastati kraj nje i diviti se tolikoj ljepoti uz prekrasan mirissmile64
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 14:17
 šljiva je tako veličanstveno raskošna!!!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 10:57
Jedva cekam da i moje poraste pa da se mogu hvalit s ovk lijepo rascvatenim vockama :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 01:08
Tvoja "mladenka" je velicanstvena u svojoj haljinici ali ni "kranclerica" u roza ne zaostaje ni malo za njom !
                                                     rosen-0257.gif%20von%20123gif.de%20Download%20&%20Grußkartenversand
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 00:32
Evo malo proljetno-mirisnih slikica
zumbul

divlja šljiva je lijepa ko mladenka i miriši na daleko tak da je stalno puna pčela.

I ljubičice još cvatu ali njih sam već slikala.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 00:26
Mona  Hug
Ksan, i ja vjerujem da je za ovu sezonu stvarno gotovo sa snijegom jer sve cvate.
Mari, bome je. Koji puta mi je ko u parfumeriji.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 09:09
i kod tebe zamirišalo proljećesmile169
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 08:51
Ja bila snježni zeko je zakon odlična ideja, ali nadam se da smo gotovi s zimskom idilom. Jedva čekam slikice iz tvog rascvjetanog vrta
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 07:37
lijeposmile141
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:17
Sara, Mali kaktus, lijepo ste to rekle, tepih od ljubičica. A tepih svake godine sve prostraniji i mirisniji. Ima ih svuda, tak da ne volim hodati po travi da ne gazim po njima. Ne znam otkuda, ali sad su mi se pojavile i bijele ljubičice.
Moon, Hug

Ljiljus, Hug
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 21:26
Slika oxalisa na prozoru s kapljicama ima svoju čar.
Meni je slika FENOMENALNA!!!!!!
Lipik
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 21:18
Vrlo lijepe prinove,a još ljepši tepih od ljubičica
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 20:06
Prelijepo
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2013 u 08:21
...krasan tepih ljubica i lijepe ponove!...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.