dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 139> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo si to osmislila. Ali vrati srčeko. Baš mi je bilo slatko. navijam za njega
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako mi se sviđa novi izgled gredice
![]() |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
sviđa mi se preobrazba gredice...
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ajama, čitaš mi misli...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ružo moja... ova ideja sa kanom ti nije loša! Hmmmm, moram se dati u potragu, možda je koja još ostala u poljoapotekama.
I hvala ti na pohvalama i podršci ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
samo strpljivo.dobra nam je ovo anti stres terapija.baš je dobro razgovarati s biljkama.ti mrnđaš a one ne proturiječe
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Aralija
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Gredice se popunjavaju i razlistavaju nastvak tek slijedi s toplim danima kad se sve zašareni
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Hvala Slavice!
Ovo moje igranje mi puno znači, a tvoj komentar pogotovo. Uspijem li postići samo djelić sklada tvoga vrta, znat ću da sam nešto i naučila. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dadinice draga,leđa bi boljela i od ležanja, ovako kada ti sve naraste i procvjeta, a ja sam sigurna da hoće, iz tih biljaka ćeš crpiti i tjelesno i duševno zdravlje.
ovo što sada radiš je tek početak ali i on puno obećava. |
|
![]() |
|
Kamenjar
![]() Jest da i napravim kojekakvih gluposti, ali u tome je čar vrtlarenja - stalno nešto popravljati, prepravljati, presađivati.... i poslije kukati na bolna leđa ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
kamen ti je super...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tu bi t ispod stabla super bila jedna hortenzija ...uza zid visoka kana sa svojim prekrasnim velikim listovima ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijepa ti je ova gredica,gledam nju a mislim na svoju baustelu,uhhh valjda sutra bude gotovo pa poslikam...a jesmo sve iste ,samo nek je krampanja i rada u vrtu i mi sretne
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ajama
![]() Dijana ![]() Glikice, ufrkala dok mi nešto drugo ne padne na pamet... a nokti poplavili od kamenjara koji od onda još stoji. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A jesi to kamenje ufrkala......
ajde, ajde,igraj se samo i dalje, bit će tu još i osmica i kojekakvih oblika, samo daj Bog kamenja ! Samo pazi na prste i nokte, da opet ne budu plavkasti ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bila si vrijedna .Uživaj u svoijm cvjetićima
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
znači izgubila si srce.pazi se
![]() gredice mi se baš dopadaju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Miro
![]() ![]() Bebolina ![]() ![]() Ana, hvala puno! Slikat ću svakako. Šaljem ti ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepa preobrazba, nema šta. Moraš slikati opet u kolovozu pa ćemo vidjeti stvarnu promjenu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lijepo si to skockala, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |