Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divan rascvao vrt!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
jednom riječju: OČARANA........
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ostala sam bez teksta obilazeći tvoj vrt nemogu ništa izdvojiti kada je sve
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
katruža pogled na tvoje cvijeće mi svaki put razvedri dan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Uvijek mi je žao kad ih moram rezati...
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bas sam se nauzivala u ovom vrtu....predivno, posebno roza penjacica...mislim da je to super doroty
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
tužno je vidjeti ovo rezanje
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prekrasan vrt, svega izobilje
![]() Kako Moon veli, tužno je ovo rezanje, ali ti imaš šta i rezati ! Ja nemam tih problema, kod mene se nema ništa za rezati ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
cvate jaglac...
![]() ali i zimski jasmin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ajme ljepote , to je sve što mi trenutno izlazi iz usta... prekrasno i gotovo
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni ukrasni grmovi
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Još jedan vrt kojim sam s užitkom prošetala. Ne znam što bih izdvojila, šarenilo cvjetnica, zdravi vrt ili sočno voće. Katruža, prekrasno. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma tek sad vidim kolike su ti anđeoske trube i bugice
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasan ti je vrt.S užitkom sam prošetala,sve ti je krasno a božuri prekrasni.Ako budeš htjela možemo se mijenjati.Imam pitanje za aroniju.Imam ju tri godine posađenu u vrtu,na suncu je cijeli dan i nije se pomakla,kakvu sam ju kupila takva je i ostala.Kakvu zemlju ona treba,što da radim?
|
|
![]() |
|
OSica, aroniju imam u običnoj zemlji i u sjeni breskve, povremeno je zalijem . Magnolija Stellata ![]() Calluna vulgaris ![]() Prunus serrulata pendula ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
stela ti je predivna a pendulasta trešnja me ostavila bez daha
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek se veselim kad staviš slike jer znam da će biti nešto posebno, ovaj put moj favorit je magnolija.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Danas me je jedna moja susjeda, Međimurka, pozvala da mi pokaže procvjetalu katružu... sjetila sam se tebe. Drago mi je što ćemo opet uživati u ljepoti tvog vrta. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |