Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 312> |
Korisnik | |
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice,brzo ozdravi i vrati se u vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Milica , glavno da si sada kod kuce , jer tako ces najprije ozdraviti ! Zelim ti od srca puno snage da cim prije prebrodis poteskoce i da ti se vrati osmijeh na lice kojemu cemo se mi na ZG kavici skupa s tobom veseliti !
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Brzi oporavak želim, a i cvijeće će imati razumijevanja a tek je počelo proljeće pa češ imati vremena, najvažnije je zdravlje, zato strpljenja i sve će biti dobro
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Želim ti brz oporavak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Samo da znaš da si nam jako, jako nedostajala
![]() Brzo nam se oporavi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dragi moji, evo mene među moje........ Nije me bilo ovdje više od 20 dana i sada sam se konačno vratila u svoj dom...... Proljeće je skoro proletjelo kroz moj vrt a ja nemam niti jednu sličicu od moga cvijeća.... Dragi moji, bila sam u bolnici na jednoj nepreteškoj operaciji koja se dodatno zakomplicirala da je postalo sve teže i kompliciranije. Sada je prilično dobro stanje, došla sam kući, što je trenutno najvažnije. Brzo ću zaboraviti sve silne infuzije i skoro bez ikakve hrane osim juhe i griza što sam mogla dobiti za jelo. Imam još probleme pred sobom ali se nadam da će se sve vremenom riješiti i da ću biti makar djelomično ona stara.....
Sve vas pozdravljam i budite mi zdravi i veseli...... ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
I ja i ja
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
milice draga
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bravo!Super proljetni vrtic imas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
milice - dobra kuharice
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Gdje nam je nestala draga milica7?
Čekamo proljeće u tvom vrtu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Gute Fee,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Milica , proljece je pred vratima ! Samo jos malo strpljenja ! Biti ce jos dosta
![]() Hvala ti na pomoci , ako nesto doznas javi a i ja cu gledati ! ![]() |
|
![]() |
|
Ksan,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ne mogu dočekati proljeće kod tebe
![]() ![]() Imam istu narančastu kockavicu kao i ti i dok mi je bila ispred kuće cvjetala je, a otkad sam je prebacila u drugi dio vrta, ništa, kao i tvoja, krene rasti i osuši se. Ove godine ponovno istjerala, sad čekamo ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Anabistrica, pozdravljam te u mome vrtu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Zanimljiva su, stvarno drugačija
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 153154155156157 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |