Mala varaždinska okućnica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo to kod tebe napreduje,magnolije su ti veličanstvene ja več dugo sanjam o njima
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Hvala Korijenko
![]() Silvy
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Vlatkich,
lijepo je prošetati tvojim stazicama okruženim cvjetićima koji se bude. Magnolije, Anemone, tulipani i ostalo tek posađeno cvijeće - predivno. Navratiti ću opet da vidim kako tvoj kutak u hladu. Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
jako lijepo si sredila, koliko vidim to će biti relativno sjenovita gredica....
Mislim da ti je ono što ne znaš Digitalis |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
A ovim se bavim jučer i danas... Prvo BEFORE slika - prije 10-tak dana
A sada izgleda ovako...
Za početak, tri vince minor, nekoliko grmića saxifraga stolonifera, malo campanula, đurđica i ljubičica i dicentra u sredini..
I zaboravila sam na srećicu da mi donese sreću
I sad imam mjesta u polusjeni za popuniti... Baš grozno kaj ne?
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Evo mene s novostima! Prvo lijepi pozdrav mojim dragim gošćama
![]() Heuchera
naravno, zaboravila sam ime
crna travica
jedva čekam da procvjeta žuti hemerocallis
vinca minor 'Atropupurea'
Molim pomoć, ovo je trajnica, slično lupinusu, visoka stabljika, zvonoliki cvjetići na vrhu, u raznim bojama, ime mi je na vrhu jezika, ali ne mogu se sjetiti...
(a iza se vidi dicentra, srčeko)
Bijela i ljubičasta magnolija su se pokazale u punom sjaju, a i moja mala gredica se popunjava..
Oduševio me vrt Bake Bee - tolika raznolikost vrsta, a na zapravo malom prostoru. Sad ja sanjam kaj dalje mogu napraviti...
mini narcise
Malo se sunce poigralo s bojama, pa je fotka još zanimljivija makar je u živo jako drugačija, ali isto predivna
ova je nešto realnija
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
aha... sad sam te otkrila
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
slikice su zaista prelijepe,cvjetici jedan ljepsi od drugoga ali meni je osmijeh izmamio mačor uspavani ,ma ko ga nebi pomazio tako uspavanoga,presladak je
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Predivna mi je bijela magnolija
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo u šetnji tvojim proljetnim vrtom
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vlatkich, i meni je drago da si se pridružila mađimurskoj ekipi pa smo te mogli upoznati. Kak napreduje tvoja nova gredica?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stižem i u tvoj vrt.......drago mi je da smo se jučer upoznale
![]() Oduševile su me tvoje magnolije, kakvi su to kapitalci !! Kad sam vidjela ovu sliku odmah sam se sjetila slike iz BBeine knjige koju sam ti pokazala samo što kod tebe nisu sve ljubice ali slika je skoro pa ista..... ![]() Imamo isti jutarnji ritual.....mislim... mačka, kafe, obilazak vrta....... ![]() Pozdrav....... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina, drago mi ja da kod tebe škrapa kišica pa da si navratila
![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Jučer sam te upoznala,a danas sam već šetam tvojom lijepom okučnicom
![]() Proljeće ti je pomoglo ,da nam pokažeš svu svoju ljepotu ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
@Kontesa: tradescantiu imam tek od lani, pa sam isprobavala... Skinula sam pelcere na jesen i držala ih unutra. Tek sam ih sad presadila van.
Matični grm je ostal vani (da isprobam) i dobro je izgledalo do nove godine, ali onda se temperatura ipak jako spustila i nestalo je svo lišće. Još uvijek ništa ne tjera.
@Aralija: znaš onu poslovicu ''nekom smeće, drugom blago''
![]() ![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e da, zaboravih pitati, kaj tebi tradenscantia pallida purpurea prezimi vani, mislim uredno potjera na proljeće?
ako je tako i ja svoju selim van :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
morala sam odmah dojuriti i povezati lice sa vrtekom i odmah vidim puno lijepih stvari :)
anemone i magnolija su predivne i veselim se novim slikicama :) sjećam se da su cure iz vž uvijek govorile kakvih stvari sve ima na placu i to za pristojne kunice tako da ne sumnjam da će uskoro kod tebe biti svega :) prošli vikend je kod mene na sajmu bio čovjek iz vž i prodavao sve trajnice kamenjarke za 5 kn, žena mu je bila kod vas na placu...virni drugi puta kad ideš :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Joj Lovrek, riječi ti se pozlatile:kad bi kupila onaj travnjak, bar riješila ulaz u garažu pa bi uštedila na retrovizorima
![]() ove godine sam namjeravala puno toga sijati: već sam posijala polovicu, ali nisam najsretnija kak to napreduje
![]() ![]() ps: je, u pravu si, malo sam pomiješala. bum popravila. thnx!
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..i mišje uho je možda zečje uho?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |