dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miska,nije mljećika,kaktus je od glave do pete! [IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> Ajde i ti pokaži svoj vrt,a moja tri mačka se vole skitati po noći!
Glikica,cura će uskoro imati dvije godinice [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> . Aralija i tebi velika [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" /> Anabistrica,veliki bakin ponos i veselje [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> Gute Fee,ne sjećam se više gdje sam kupila kockavicu,bila je u onim vrećicama kao što prodaju tulipane.Ako je bilo gdje vidim kupit ću je za tebe. [IMG]smileys/smiley17.gif" align="middle" /> Moon ![]() Anaida,vidimo se sutra ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasna je unučica, vaš mali anđelčić!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
mali kaktus...presladak je tvoj najljepši cvjetak
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kaktusicu draga , molim te , odaj mi adresu gdje si kupila ovu kockavicu ! Ja ju trazim vec odavno , pitala sam puno firmi a cak i u inozemstvu !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sad vidim kako će izgledati biljčica koju sam dobila od Natalije, kad procvate. Volim kad su takve zgodne biljčice invanzivne. A cvjetak ispred njihaljke je predivan i jedinstven. Bakino veselje i ponos, kaj ne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bome tvoja cura je već curetina, kako je samo medena. Neka joj prostor za igranje i jurcanje.
Astrić je dobar, ne mogu procijenit veličinu, al izgleda super zdravo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Super!Ovo sam mislila da je neka mlijecika.Sad cu ja par slika iako nisu jos za javnost,tj radovi u toku..prvo idem po macka,izasao je u 7 i sad ce bit u kazni,kako ja kazem.Uovo doba je vec doma
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miska,otkrila je Sanja da je to ptičje mlijeko ili ornithogalum thyrsoides.
Za kaktus znam da je astrophytum myriostigma v.quadricostatum,dugo mi je trebalo nagovoriti našu kaktusarku da mi ga proda. |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ovo sam znala kako se zove a sad
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
To je najljepsa ruza malog kaktusa!Bas je slatka curica!
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš ti je lijepo mali kaktus, MM uvijek kaže da obožava ovakav pogled u ništa ( čitaj zelenilo - bez drugih kuća, ljudi, gradske buke ). Cvjetne gredice su se već lijepo zašarenile.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
cvjetna gredica je ozivila,sad ce i ruze ,a mahonija je predivna ..a pogled iz dvorista
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala sam u pogledu na tvoje cvjetiće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tvoja aleja narcisa je prekrasna i magnolija je prava ljepotica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
baš ti je lijep pogled na more zelenila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga mali kaktus sve je lijepo krenulo, kao da snijega nikad nije ni bilo
cvijeće ti je prekrasno, a gdje nam je najljepši cvjetić? ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Bila sam, prošetala, uživala u narcisima i svemu ostalom.
Pozdrav ostavljam! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |