Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:34
smile227koji suncokreti!!!
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2013 u 23:48
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

smile227koji suncokreti!!!

Jucer sam ti rekla da cemo podijeliti i tako ce biti :

jedno zrno meni jedno zrno tebi
jedno zrno meni jedno zrno tebi

i t.d.              

smiley3343.gif
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 00:02
Ruze su svaki dan sve ljepse :

moj jedan jedini ali vjeran bijeli Natalijin ljiljan (ja sam se nadala da ce se razmnoziti ali to ga ne zanima ) !

i ova anemona je ostala prosle godine u zemlji

bozuri su se konacno probudili i poceli napredovati :

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 09:44
Divno ti je, imala sam sjeme ovog Teddyber suncokreta. Predivan je.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:30
Hvala ti draga Karmen na posjeti ! Dodji opet !    
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 22:37

Kod tebe je zima uistinu ostavila traga. U mom vrtu božuri već imaju cvjetne glavice i samo što se ne raspuknu

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Divno ti je, imala sam sjeme ovog Teddyber suncokreta. Predivan je.

Nemas ga vise ? Ja bi morala samo kcerki pisati ; javi mi na pp !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:11
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Kod tebe je zima uistinu ostavila traga. U mom vrtu božuri već imaju cvjetne glavice i samo što se ne raspuknu

Bucka , mi smo imali strasno puno snijega i veliku hladnocu ! Ne znam da li si vidjela , Anabistrica je u svojem vrtu napravila velikog zeku-snijeska kojim nam je cestitala Uskrs ! Ako listas malo u natrag vidjet ces koliko ga je i kod nas bilo !
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:12
Pa svi cvjetići se bude i niču. Ruža fino napreduje, a anemona je baš slatka
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:16
Draga moon , danas smo opet bili fest vrijedni i puno toga posadili ! Sutra moramo u vrt ; crveni luk i Schalottensu pripremljeni !
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:18
Ma uopće ne sumnjam da ste bili vrijedni, sve je tako sriktano i uredno za 5
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:23
Ovo je jedna jako stara vrsta narcise :

a ovo mi je uspomena na nezaboravan dan kod Bake Bee :

sareni ljiljani od mojih kcerkica proviruju :

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:35
Ipak se sve polako budi i niče tak da smo već i zaboravili na snijeg i zimu.  Zgodna ti je ova gredica uz ogradu. Sigurno ima mjesta za još koju biljkicu Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 23:56
Ima , ali imam ja jos i za saditi ! Molim te budi dobra pa mi daj savjet , koliko smijem ili moram zalijevati bambus ? Sutra cu ga slikati !   beruf-062
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 07:47
Dobro jutro! Danas mi je dan za šetnje po vrtovima, pa da se javim da sam navratila i divim se svim sličicama (posebno onoj starinskoj narcisi).

Jako mi je drago da sam vas upoznala prošli vikend i moram reći da vam nick jako pristaje: samo dobre vile imaju tako lijep i topao osmijeh Hug
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2013 u 00:00
Draga moja Vlatkich , mi smo u nasoj velikoj cvijetnoj obitelji svi na "TI" bez obzira na to koliko smo si godina u toku zivota natovarili na ledja ! Botanicki vrt je bio lijepa prilika upoznati tebe , Kaktusica i Free , pogotovo tebe ovako mladu a punu interesa za prirodu , cvijece , vrtove .......

babys-0185.gif%20von%20123gif.de%20Download%20&%20Grußkartenversand
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 21:59
Evo mene sa par novih slicica ; nek vam docaram kakovu tesku zemlju mi u Zagorju imamo :

Ovo je bilo prije kise : u jutro sam zalijevala , navecer je izgledalo ovako !

Ancica , ovo sam mislila kad sam ti opisivala boju i formu :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:04
Stara magnolija je puna cvijeta :

ova golubica me non-stop promatra

ovo je ukrasni sljez za Andinu , na mjesto onoga koji je propao

Cuvarkuca od Anabistrice                                                   i moja vlastita

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:07
Posijala sam sjeme i izraslo je drvce a ja neznam kako se zove ! Tko ce mi pomoci da doznam ?

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:09
A ovo ? Moze ovo biti "Judino drvo" ?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.