Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 142> |
Korisnik | ||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O joj, prekrstila sam te...... Vlatkich
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
svaka nova sličica je sve ljepša, pokazuje tvoju kreativnost i želju za nećim posebnim.
kada ostvariš sve svoje ideje, to će biti pravi raj za oči! ![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Gdje si ga nabavila? Jučer u baumaxu gledala 180kn zbilja su lijepi i veliki ali mi ipak puno izdvojiti toliko kunića. |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Prošetala sam tvojim vrtom,pogledala nove kreacije,ali najveće zadovoljstvo će mi biti kad ću uskoro osobno doći i uživo ovdje šetati.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
sviđaju mi si bijeli kamenovi.. samo nemoj dozvoliti da ih zelenilo posve obraste
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Slavujčice, ideja mi ne nedostaje, toga imam kao šipak koštica. Da mi samo vidiš hrpu papirića sa skicama, nacrtima, natuknicama....sve tu pored laptopa mi stoji.Nažalost, dan traje koliko traje, no svaki dan po malo i ide to meni.
A i danas sam sa pijace došla sa 5-6 vrećica. Cvijeća naravno, ne krumpira. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nuštarko, susjeda, virtualno mi dolaziš, al uživo nikako, moramo nešto poduzeti po tom pitanju
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
MK i ja se veselim danu kad ćeš mi uživo kročiti u moje cvjetno carstvo. Valjda ću do tada sve zrihtati, da mi budeš zadovoljna
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Mari, hvala na posjeti i komentaru. Dobro si primjetila, kamenje je stvarno posebno i pazit ću da ostane vidljivo uvijek. Kad se sedumi i čuvari razrastu, pokidat ću viškove i pravit novi otočić negdje drugdje.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Lijepo si posložila svoj otočić, a rodić je krasan
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
koje predivne kaktuse imas,oci su mi ispale na njima,veceras samo kaktuse gledam i uzivam u njima..tvoj ciglenjak je super ,lijepo si polsozila kaktuse i sedume,jesu li sedumi ili..super je sve ,a da ubacis malo delosperme u ciglenjak ,malo bi dala boje a cvate od proljeca do zime.al ne one agresivne obicne roze ,ona bi ti brzo okupirala ciglenjak ,nego da nabavis one sto se sporije sire ,ima ih sad na sve starne na prodaju,razno raznih boja
|
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
Hvala Moon
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pokazat ću vam jedan detalj iz mog malog carstva, tako da vidite što u konačnici želim postići.....puno takvih detalja koje će se stapati jedan s drugim,. pa trećim i tako redom, sve dok se ne stvori jedna skladna cjelina.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
Glikica draga, imaš super plan.
vidjela sam danas gdje vučeš vrečice i pomislila da nam opet spremaš neko lijepo iznenađenje. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma da, kupila sam koješta, no nisam još sve posadila, danas nastavljam ako vrijeme dozvoli.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Imam još nekoliko slikica, s tim da to sve još treba doraditi i dotjerati, ovo je tek osnova. Sad šetkam okolo, pogledavam i zagledavam sa svih strana, kombiniram i mudrujem kako dalje:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Opet prošetah,lijep ti je onaj otočić oko debla,trud se isplatio.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Camellia, otočić je dobio još dva nova stanovnika,zadovoljna sAM I SAMA.
A sve ovo ostalo na slikama također čeka da postane nešto tako lijepo. Malo mi kišica smeta, ali neka je, dobro nam svima dođe. |
||
|
||
![]() |
||
|
Još nečim semoram pohvaliti: počelo je, počelo !!! Prvi cvijet kaktusa ove sezone:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Baš kao pravi vrtlar Glikice ti opet u akciji, jedva čekam da vidim tvoje nove ideje pretvorene u djela.
|
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |