Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj Smail, vjeruj mi da ni ja još nemam potpunu viziju, pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja tebe uopće ne mogu zamisliti da sjediš i ništa ne radiš. Ovaj dio rečenice si baš ti " pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide...." Meni je to baš super. Ljudi kažu da ne treba pretjerivati oko cvijeća već da ga treba malo i pustiti a ne stalno nadgledati ali ja to jednostavno ne mogu. Stalno šetkam po vrtu, nešto premještam, čistim, otkidam lišće, povezujem, planiram. To me jednostavno ispunjava i to mi daje neki unutarnji mir.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Karmen, potpuno si u pravu, nije to pretjerivanje ako nadgledamo biljke i svakodnevno ih pregledamo. To je u redu, te biljke smo mi nabavili i moramo se brinuti o njima.
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Uh Glikice, hvala ti....utješila sam se. Ja se već počela zabrinjavati...kad ono zli jezici, jel vidiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasno si sve sredila,jezerce je za 5
![]() |
|
![]() |
|
Tenk ju Štefice, jezerce se polako popunjava listovima lopoča, ne znam kad će se cvjetovi pojaviti. Još si moram nabaviti vodeni zumbul, e on je krasna stvarčica, tj biljkica za barice.
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Uzgajaš li i komarce u jezercu ili samo lopoče? Šalu na strnu, lijepo si sve dotjerala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Dijana draga, drago mi je vidjeti te kod mene pa makar i zezaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jezerce je super
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
mmmmmmmmm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ne mogu vjerovati,tebi ruža već cvate!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
MK i sama sam iznenađena da se već rascvala, puna je pupova, evo je još
![]() Uploaded with ImageShack.us i još jedna slikica da vidite kakva je već gužva u mojim ciglenim krugovima ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ruža je za 5+ meni nije čudno jer kod nas cvjetaju već duže ali s jezercem si me očarala jer voda kao dodatak vrtu daje posebnu ljepotu, ja uvijek kažem balgo onom tko ima prostora pa svojom maštom i vještom kreacijom uredi taj prostor |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija,hvala ti na komplimentu. Jezerce mi je davnašnja želja koju sam si prošlo ljeto ispunila, uz pomoć mog dragog sina-kopača. Još imam puno posla da uredim prostor oko jezera, treba tu posaditi neke biljkice......za sad mi je bitno da mi je lpoč prezimio i da raste brzom brzinom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Nemogu sa nacuditi ruzi
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Lela, tamo negdje pred kraj ljeta, kad budem išla u Brod, ponijet ću ti grančicu ( pod uvjetom da si sad ovo zapišeš i onda me na vrijeme podsjetiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepo je sve opet vidjeti na suncu, i prvi procvali kaktus
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glikice, prava si vrijednica!
Sve ti je prekrasno!
Jezerce za
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Klimatis, hvala na posjeti, kaktusi kreću u akciju, ima pupova sad će oni. Kad ćete vi dva u ove krajeve ?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |