Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 102> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno ti je klijaliste . Ja sam napravila neku pogresku , moji flancici su blijedi i tanki ! Ti si draga strucnjak , imas ideju ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
u vrt ti malo kasnim, znaš da nisam imala komp
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Kako je super kcato u klijalištu
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ma bravo majstorice,super.Meni sijanje ne ide od ruke,dođe mi da odustanem.Zato ti se uvijek ponovo divim.
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Draga Gute,moje prvo sijanje blitve je bilo prerano,pa su mi također flanci bili blijedi i tanki.I ne samo blitve,bilo je još toga....Sve ostalo,sijano nešto kasnije je opstalo i napredovalo jer je u datom trenutku stavljeno van na toplinu i sunce da ojača,tek tada može u vrt.S vanjskim klijalištem je druga priča,sijem krajem četvrtog mjeseca ,kao podloga dobar humusni treset, zalijevanje laganim tušičem,obavezno pokrivanje preko noći i uspjeh zagarantiran. ![]() |
|
![]() |
|
A ja tebi draga šaljem sto ![]() |
|
![]() |
|
volim tu gužvicu u klijalištu ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Maris40, je li ovo presada za cijeli grad
![]() Šalim se naravno. Oduševljena sam, posebno je lijep osjećaj uzgojiti biljku iz sjemena. Mislim da će poslije ovih tvojih slika mnogi dobiti volju za sjetvu. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hej Maris, počem flanci? Sijala sam i ja dosta toga, a niš mi nije niknulo
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moram smislit cijenu ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ni meni nije jasno zakaj. Od kupovnog sjemena niknuli su mi krastavci, već su u vrtu, i patlidžani. Kelj toskanski, duguljasto zelje, karfiol, brokula i prokulica, ništa. Niti jedno zrno nije niknulo.
Sad za ozbiljno, javi mi kad planiraš donijeti na kavu da svakak dođem. Valjda nebude to sada u srijedu jer ne mogu doći.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dogovoreno Ana
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga maris, već dva dana šetam po tvom vrtu, naravno sve sam pomno pregledala od prve stranice, sve ti je super, od povrća koje mi je favorit, flance još ovako uređene nisam vidila kod nikoga, pa sve do prekrasnog cvijeća, svaka čast kada sve to stigneš držati tako uredno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Draga,povrće ti krasno napreduje
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Hvala Smail ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga ![]() Za klijalište uvijek koristim Humofin-prirodni humusni treset,pokazao mi se jako dobar ![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
maris...ljubim te..hvala ti na pomoći...sad sam probauljala tvojom oazom..superica je..uredno..diiiivno..pedantno..jako mi se sviđa tvoje klijalište...sve ko po špagi..ja se mogu sakriti po tom pitanju..heheheh
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |