Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 142> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vrijednice moja, ciglenjak ti je
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Betty, drago mi je da ti se ovaj moj uradak sviđa, jer puno radim na njemu i puno se trudim da bude lijep. Naravno da me veseli kad dobijem komplimente za to ! Hvala ti na posjeti !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Imam, imam,,, samo se moram natjerati odmah zapisati, inace zaboravim neke stvari za par minuta pa se poslje cudim... e da,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lela, jel imaš ti tekicu ? Ja imam i pišem te !
|
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Joooj,što se meni ovo sviđaaaaa
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Draga Glikice, jeko rado bih udomila ovu ljepoticu koja se tako rano budi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE,
![]() Jezerce , tj okolinu treba još urediti, a danas sam ugledala i dva pupoljka ispod površine. Tako da se uskoro nadam i prvim cvjetovima lpoča ove godine. Samo da nam bude sunca. |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis, hvala na posjeti, kaktusi kreću u akciju, ima pupova sad će oni. Kad ćete vi dva u ove krajeve ?
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glikice, prava si vrijednica!
Sve ti je prekrasno!
Jezerce za
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepo je sve opet vidjeti na suncu, i prvi procvali kaktus
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Lela, tamo negdje pred kraj ljeta, kad budem išla u Brod, ponijet ću ti grančicu ( pod uvjetom da si sad ovo zapišeš i onda me na vrijeme podsjetiš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nemogu sa nacuditi ruzi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aralija,hvala ti na komplimentu. Jezerce mi je davnašnja želja koju sam si prošlo ljeto ispunila, uz pomoć mog dragog sina-kopača. Još imam puno posla da uredim prostor oko jezera, treba tu posaditi neke biljkice......za sad mi je bitno da mi je lpoč prezimio i da raste brzom brzinom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ruža je za 5+ meni nije čudno jer kod nas cvjetaju već duže ali s jezercem si me očarala jer voda kao dodatak vrtu daje posebnu ljepotu, ja uvijek kažem balgo onom tko ima prostora pa svojom maštom i vještom kreacijom uredi taj prostor |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
MK i sama sam iznenađena da se već rascvala, puna je pupova, evo je još
![]() Uploaded with ImageShack.us i još jedna slikica da vidite kakva je već gužva u mojim ciglenim krugovima ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ne mogu vjerovati,tebi ruža već cvate!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
mmmmmmmmm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jezerce je super
![]() |
|
![]() |
|
Dijana draga, drago mi je vidjeti te kod mene pa makar i zezaš
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |