Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 44> |
Korisnik | ||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ja sam si danas kupila još jednu, nekak sam ju 3 x obilazila i nagovarala samu sebe, s glupaim izgovorima... tipa ma netreba ti
![]() ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
luckyseven ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Svibanj 2013 Lokacija: varaždin Status: Offline Bodovi: 12 |
|
slažem se samo čovjek treba biti uporan i uspjet će ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() Lijepa ti je nova damica
![]() Ja sam prije nekoliko dana u plodinama zakačila jednu malu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
super !!! Baš se veselim, od mojih lanjskih još ni c od cvijetića, samo lišće
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
belica..krasno si se ponovila, super izgleda
stefica.n i tvoje su već u punom cvatu ![]() |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Stefice prekrasne su! Crvena koju si mi poklonila se odlicno drzi! Ali ipak strepim oko nje, toliko sam ju dugo trazila
![]() 11111 takvu sam si i ja kupila u kauflandu, fino je potjerala nakon presadivanja bas su simpaticne tako malene a guste! |
||
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
11111, lijepo se oporavila tvoja VDP, neumorno će ti cvjetati i rasti cijelo ljeto na sunčanoj poziciji. No kroz zimu ju dobro čuvaj, jedna od najosjetljivijih bugica je. Moja je otišla i to kad sam ju iznijela van ovo proljeće.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Ajme Stefice koliko ih imas!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
stefica.n....divne su ti i već procvjetale, i mene zanima koje je boje tvoja šarenolisna. Moja šarenolisna, za sada, ima samo listiće
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Kakav prekrasan kontrast boja! Ja koju sam vidjela na sajmu, nekako ja bila jako bljeda i svijetla,,, mozda joj je falilo prihrane...
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |