Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji cvjetni prijatelji! Evo mene nakon dosta vremena. Svima upućujem srdačne pozdrave i veliko hvala što ste mi uputili najljepše želje za moj oporavak i pozdrave. Ganuli ste me do suza. Bila sam jako sretna kada sam čitala sve prekrasne poruke i zato za sve moje drage šetače najprije jedna ruža iz moga vrta... HVALA VAM SVIMA....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šaljem ti tople pozdrave i želje za brzi oporavak i nastavak druženja u tvom vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam stalno u nekakvoj gužvi, pa ne stignem pratiti sve vrtove. I danas odlučim pogledati što je kod tebe novo kad ...
Želim ti što brži oporavak. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
dugo me nije bilo na forumu...i mogu ti sad samo reči da se ne žalostiš za biljke, samo se ti brzo oporavi...šaljem ti puno pozdrava ...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo se ti nama lijepo čuvaj da što prije ozdraviš!
Neću ti puno pametovati, ali za vrt se ne sekiraj. Biljke, koliko god su lijepe i drage, uvijek su zamjenljive, ali ti si samo jedna! Želim ti potpuni oporavak i šaljem ti
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Draga Milice želim ti da se oporaviš
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Neko vrijeme nisam bila na forumu pa nisam ni znala za tvoje zdravstveno stanje
![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Brz oporavak ti želim, moraš se što pre oporaviti, a biljaka će biti i na pretek.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Sad sam tek vidjela da si bila bolesna.Nadam se da sad već dobro i da ćeš uskoro moći šetati vrtovima zajedno s nama.
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ja se baš prethodnih dana setila tebe dok sam Cardinala sejala.Nadam se da ćeš se brzo oporaviti pa da zajedno uživamo u njegovoj lepoti
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Uspješan oporavak ti želim!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Želim ti što brže ozdravljenje
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
eh da znaš da sam se baš jučer tebe sjetila navečer, nisam niti znala da si bolesna. Znam kako ti je nažalost, takva je za mene bila prošla godina, ali vjeruj i to će proći i začas ćeš ti trčati među svojim cvijetićima . Želim ti od srca da se što prije oporaviš draga Milice.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |