Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 142> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš imaš lijepa jutarnja iznenađenja, krasni su ti lopoči
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ženo draga što ti radiš....kod tebe sve buja
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Aralija, puno sam radila, naradila sam i za sada sam i sama poprilici zadovoljna izgledom dvorišta. A jezero je moja davnašnja želja i napokon mi se ostvarila.
Tebi hvala na posjeti, drago mi je da ti se sviđa kod mene, kad imaš vremena svrati ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Anabistrica, lopoči me stvarno oduševljavaju, to mi je nešto posebno. Ovi rozi su iz okolice Koprivnice i oni su mi još lane dali dva cvijeta. A onda mi je jesenas naša Camellia poslala svoj bijeli, koji je silom prilika prezimio u najlon vrećici, a tek prije 3-4 tjedna sam ga samo izvadila iz vrećice i ubacila u jezerce. Možeš misliti divno iznenađenje kad sam vidjela i njega da je procvao !!!
Nadam se da ću još puno jutara uživati u novim cvjetovima tokom ovog ljeta. Navrati mi opet, bit ćeš dragi gost ! |
|
|
|
![]() |
|
Tikvić, drago mi je kad te vidim kod mene !
|
|
|
|
![]() |
|
Dmirce, ti mi dugo nisi dolazio, baš se veselim što si tu !
|
|
|
|
![]() |
|
Korijenko, zamisli ovako: vedro, svježe, sunčano jutro, ja u pidžami, u jednoj ruci kava, u drugoj cigareta i šetam.....odjednom ugledam rascvjetane lopoče, odmah sve odložim na prvi panj i jurim u kuću po fotić !!! Nema većeg zadovoljstva nego kad me u jutro dočeka nešto tako lijepo !
Uživaj sa mnom, a ja ću s tobom u tvom carstvu ! |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Bome si se ti naradila... sad samo uživaj.Bravo...vridna si ti cura!
|
|
![]() |
|
Ružo, nema ti druge nego da se zaputiš u Vinkovce da vidiš lopoče, OK ? Vjeruj mi da su uživo još ljepši.
|
|
|
|
![]() |
|
Karmen, nešto me ide ove sezone, ali i narintala sam se dobrano. Rezultati se vide, napokon.
Evo danas popodne pada kiša pa ne radim ništa, malo ću i ja u obilazak forumskih vrtova, nešto u zadnje vrijeme nisam stigla. |
|
|
|
![]() |
|
Anđo zlato, u radu je spas, neka fala bogu da se može
![]() Samo malo noge i leđa navečer bole i štrecaju koljena! A nokti.....nećemo o tome ! |
|
|
|
![]() |
|
LOPOČ - cvjetni simbol dobre sreće i duhovnog rasta. Jezerce ispunjeno lopočima privlači mnogo blagotvorne energije u vrt. Vjeruje se da ima smirujuće djelovanje, a simbolizira i nove(poslovne) mogućnosti.
Cvijet lopoča povezuje se s Budom i njegovim prosvjetljenjem, cvijet koji je postigao krajnje savršenstvo - njegova čistoća nije ukaljana muljem iz kojeg raste. (tekst preuzet sa neta) |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja se veselim da ću u živo vidjeti tvoje jezerce s lopočima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bome, bome ostala sam bez teksta a to mi se baš ne dešava često.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
MK valjda će lopoči pričekati do subote, da ne ocvatu.....ali ima još pupova !
Dijana, ako si ti ostala bez teksta, onda mi je to stvarno veliki komliment ! Hvala ti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nešto novo danas:
krasna mini ružica ![]() Uploaded with ImageShack.us bijeli, najbjelji karanfil na svijetu: ![]() Uploaded with ImageShack.us pogled niz dvorište: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
glikice kod tebe se ima šta vidjeti ruže,
karanfil a tek pogled niz dvorište ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Gle ti nje, ona iz vrecice baci u jezerce lopoc i vec joj cvate, a ja se trudim i nista. Morala budem i ja preuzeti tvoj sistem. I ja volim lopoce, i zute ruzice su ti krasne, a ciglenjak se lijepo popunio.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bome si se naradila glikice, i jos ces
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |