Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
melisa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje melisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:38
ajama..prekrasno cvijeće... da se uključim u raspravu, mada je možda bilo riječi i o vodi koju bacamo nakon čišćenja akvarija. Budući ja imam dosta veliki akvarij, obavezno spremim vodu i nije mi potrebna česta uporaba gnojiva. slikati ću moje cvijeće koje je ove godine doista predivno da se uvjerite same.. smile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:31
baš su ti lijepe ajama, vijolica prekrasna ti je ova bijela, još iz sjemena smile141
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 23:24

Na ovu sam posebno ponosna,lani sam sijala i ona je jedina bijela.

Ajama,prekrasne su !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:11
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:07
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 18:02
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:53
 Picture 037
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:17
Aaaa ta lopatica :-)) ja pomislila na onu koju djeca koriste za igru...am sam smotana :-))) hajhahaa
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:14
Pa sada napamet ti kažem...jedno 20 cm je široka...uzela sam onu lopaticu sto kupiš s keficom malom, što se zakači za nju :D
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:12
Majdaaa koliko je velka lopatica? :-))) ja bih pokusala s tim jer mi je vrtno nesto slabije..
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:10
ja stavim onu jednu plasticnu lopaticu na jednu jupolovu kantu...i to treba odstajati jedno 24 sata i onda se time polijeva...tako mi je teta rekla :)
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:09
Hvala puuuno, vrijedi probati :-) pokusat cu njime zaliti par tegli pa da vidimo, al mislim da to definitivno ne moze skoditi, jer prirodnijeg nema :-)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:05
Originalno poslano od člana Lu Lei Lu Lei napisao:

Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

Ajama, odlicne su ti....bravo :-))) a kako koristis taj kokosji izmet? I da, gdje si nabavola taj npk 20 20 20 ?

kokošji izmet sam dobila od kolegice s posla  koja ima kokoši.koristila sam iz za adeniume pa sam stavljala i na muškatle.npk ti je gnojivo u vreći.to moj zet koristi za vinograd.dakle svuda se malo ogrebeš i evo lijepog cvijeća.svatko tko ima to gnojivo dat će ti dvije šake,samo moraš pitati

Aha, to je ono klasicno poljoprivredno gnojivo ? A njega topis u vodi pa zalijes otopinom?
A izmet isto ostavis par dana da se otopi ili? Koliko njega stavis na npr 10 l vode ?
ma ja ti to stavim sve od prilike,ali po malo.imam vremena.cvast će oni.
da kokošje stavim više u kantu s poklopcem otopim ga i onda imam za duže vrijeme.polijevam i po vrtu i ostalo cvijeće
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:01
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

oprezno sa kanom. Mnogi su tako ostali bez cvijeća-

da ,da oprezno i samo jedan put,blago
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 17:00
da, znam da je kana jaka....baš zato i pitam.Imam i tog kokošjeg :D radim ga za vrt :) možda ipak bolje da s time zalijem...
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:59
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

Ajama, odlicne su ti....bravo :-))) a kako koristis taj kokosji izmet? I da, gdje si nabavola taj npk 20 20 20 ?

kokošji izmet sam dobila od kolegice s posla  koja ima kokoši.koristila sam iz za adeniume pa sam stavljala i na muškatle.npk ti je gnojivo u vreći.to moj zet koristi za vinograd.dakle svuda se malo ogrebeš i evo lijepog cvijeća.svatko tko ima to gnojivo dat će ti dvije šake,samo moraš pitati

Aha, to je ono klasicno poljoprivredno gnojivo ? A njega topis u vodi pa zalijes otopinom?
A izmet isto ostavis par dana da se otopi ili? Koliko njega stavis na npr 10 l vode ?
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:56
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

On ih spali iili ?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:55

Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:54
I moje zalijeva kisa, danas posebno i bez prestanka, al se nadam da budu ok. Mislim si ako kisne i cvijece u vrtu i begonije u betonskim zardinjerama, pa valjda ce i pelargonije prezivjeti :-)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 16:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.