Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
bravo Nisa!
krasne slike, krasan vrt! šetala sam i uživala! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Slavuj i još jednom hvala na Red baron, lijepo se uklopio u moj kamenjar.
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Samo da se javim! Prekrasne su ti biljčice a i sličice!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Nisa uživala sam u šetnji tvojim preljepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Oduševljena sam tvojim kamenjarom
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Floramye, drago mi je što si došetala.
Tikvić, hvala ti, čak će i tvoja jedna biljčica cvjetati kod mene. Betty, moj kamenjar će se zacrveniti od pohvala, hvala ti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala ti, Leona, lijepo je čuti pohvale
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zagrebački vrt ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2013 Lokacija: Lašćina, Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Mmmm kuma kad možemo doći na kavu?!
![]() Gospođa Mama pita za pelcere ![]() Puse iz Zagrebaaaaaa R & I
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ne mogu ništa izdvojiti za favorita
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kamenjar me oduševio!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nisa, tvoje slike su me doista razveselile, svaki puta kada dođem k tebi uvijek gledam sve od početka, doista imaš prekrasan vrt.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Zagrebački vrt, pozdrav, kave i pelcera uvijek ima, samo vas slabo.
![]() Mimar, gosti su uvijek dobrodošli. Dijana7566, hvala na posjetu. Smail, od nekog tko ima onako lijep i uredan vrt gode pohvale. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo sam uživala u tvom divnom vrtu, punom lijepih detalja...ma predivno
![]() |
|
![]() |
|
Zagrebački vrt ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2013 Lokacija: Lašćina, Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Vidimo se na ljeto na kavi, na razmjeni pelcera i savjeta. Ako Bog da bit će i slika iz Zagrebačkog vrta
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
dobro nam došla sa prekrasnim vrtom i prekrasnim cvijećem u njemu sve pohvale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |