Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 142> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glikice tvoj ciglenjak se već poprilično razrastao.dopada mi se i sve ono oko jezera,još dok se ciglice malo učvrste.pravo ravničarski-slavonski.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja ću samo reći da si nešto poprilično okljaštrila.... a bila je ovako lijepa biljka
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Glikice, i teglica je predivna jer si pravi majstor za stvaranje ljepote, a biljka je već pravi bosai, prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ah, krivo sam pisala uz gornju slikicu pa se nismo razumjeli; ovaj puta ne pokazujem teglicu, nego biljkicu njoj, a teglu sam navela od čega je, samo da se skuži veličina.
Dakle što velite na biljku ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bravo vrijednim rukama u vrtu i u kreativnosti
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidi se da je sve više kreativnosti na ovom forumu, tako da i kućni otpad stavlja se u svhu, ali šalu na stranu ništa nije otpad što u njemu ne završi , svaka čast na domišljatosti. Duže nisam bila kod tebe a sunčan dan baš mi je povratio raspoloženje a vidim i tebi jer fotke to govore, kažeš da svatko ima svoje afinitete i u tome se razlikujemo ali smo i slični , moj favorit je cvjetić lopoča u jezercu ako smijem izdvojiti, jer o kaktusima kod tebe je suvišno govoriti majstorice
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo večeras samo jedna slikica (teglica je ambalaža od margarina), nema popratnog teksta, baš me zanima što ćete mi za ovo reći:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Nisa, hvala ti
![]() MK da znaš da jest, dosta je sve naraslo, samo još malo više sunca da mi je pa da se kaktusi rascvatu i razbacaju ! Onda ćemo tek uživati, znam da su oni i tebi omiljeni. |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ha,ha,ha,ja prvo primijetim kaktuse,pa ruže,a onda sve ostalo.Lijepo se sve razraslo od naše posjete,vjerujem ti da uživaš u svojem lijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Nije se teško uživiti u ovu ljepotu. Panj je za deset.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Cure drage, veseli me kad mi dođete i kad uživate skupa sa mnom u mom carstvu.
Zanimljivo je kako svaka od vas primjeti nešto drugo, što pokazuje koliko smo svaka na svoju stranu, svaka sa svojim ukusima i afinitetima, a opet toliko slične i bliske baš po tome što svi volimo sve što je u našim vrtovima i što naše vrijedne rukice naprave. Sve vas puno pozdravljam i šaljem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
draga moja panj ti je za 10!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
lipo... vidin ja da ti imaš i papati tamo...jel to bijela trešnja??? mmmmljac...
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kako lepe saksije,koliko Adeniuma
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga Glikice, tvoje dvorište je pravo carstvo seduma i kaktusa a boju i miris mu daju prekrasne ruže.
nije mi samo jasno zašto ti se trava suši na pojedinim mjestima. jeli to od previše vlage? |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Sedumi me posebno oduševljavaju, pokazali su se kao vrlo zahvalne biljke, a k tome i jako lijepo izgledaju u svojoj raznolikosti. |
|
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
uživala sam hvala na slikama |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Konačno danas sunčan dan, baš sam uživala , skoro cijeli dan sam provela družeći se s mojim biljkama a fotić je samo škljiocao. Podijelit ću s vama svoj užitak, barem ovako virtualno, a vi se pokušajte uživiti i utopiti u moje raslinje:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |