Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hahahaaaa, a ja u tvom, baš prije par sekundi !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Drago mi je da ti lopoč raste.Meni je taj bijeli bio najljepši i dugo je cvjetao.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo da ti se javim da sam opet bila u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ajama, srce si, lijepo je saznati da me se netko po nečemu sjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
danas sam bila kod brata na ribnjaku.žao mi je što nisam ponijela foto aparat.sjetila sam se tebe i tvojih lopoča.imaju oni kojekakvih trava,ali fale još tvoji lopoči
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
novi bijeli:
![]() Uploaded with ImageShack.us i u društvu sa nekom barskom travom koja također cvate ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Lela, drago mi je da ti se sviđa kod mene
![]() Jaco, koliko primjećujem, sve je više i više ljubitelja čuvarkuća, a nije ni čudo kad su i lijepe i nezahtjevne, a pašu u svim kombinacijama ![]() Betty, pokušala sam ja nakitit teglice, pa mi se nije dopalo, ovako mi je ljepše kad je jednostavno. Vidim da si se već pripremila za akciju s ciglama, samo daj, doći ću kod tebe da vidim kako ti ide ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Stiglaaa! ![]() Cigli imam u susednom dvorištu na gomile ![]() ![]() ![]() ![]() A,u pravu si za saksijice,prirodno je ipak najbolje...poneo me momenat oduševljenja kako su lepo izgledale pa bacih akcenat na njih...ipak su biljke te koje najviše volimo
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sve je lijepo,ali ću ipak odvojiti ovu slikicu obožavam čuvarkuće
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Moon, zahvaljujem na posjeti i komplimentima.
Ove godine sam baš puno toga napravila u vrtu, iako mi ostaje još toliko da odradim. Čuvarkuće su meni "zakon" biljke, al vidim kod ostalih forumaša da nisam jedini zaljubljenik u njih ( mogli bismo osnovati klub ljubitelja čuvara). A lopoči.....oni su priča za sebe ! Očekujem njihovu cvatnju tijekom cijelog ljeta i to sa još više cvjetova. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čuvarkuće i ja moram izdvojiti, lijepe u svojoj jednostavnosti. No kompletan vrt je lijepo uređen, narano, trenutno mi pažnju plijene lopoči
![]() |
|
![]() |
|
Štefice, bila sam na kirvaju ( i kupila sam lizalice), maloprije došla kući.
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Svratila da vidim jesi li u vrtu ili si na kirvaju
![]() |
|
![]() |
|
Miska hvala , malo stabalce će tek biti bombončić, a čuvarkuće su i meni omiljene, što si i primjetila po slikama.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Malo stabalce je ko bomboncic!Cuvarkuce ne smin preskocit jer su mi omiljene i sve drugo je za 5555
![]() |
|
![]() |
|
Ajama draga, ako uskoro ne zagrije sunce, neće ništa biti od trešanja. Kodmene se počela mahovina stvarati po svuda. Sad je kiše i previše.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |