dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti Kamenjar! Je, divne su ove godine... doduše ja ih obožavam, pa nisam baš objektivna
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Jaco!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super su ti campanule
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dogovoreno!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pravit ćeš mi svadbenu tortu kad se budem udavala
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() [/QUOTE] Hvala ti Blue sky!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A kako bih tebe mogla zaboraviti??? Draga moja, daleko je relativan pojam.... Dunava i Drave se trenutno ne bojim, ali bojim se Karašice od koje sam nekih 200 m. A i za nju nam obećavaju da će se izliti.... prije 4 g. je bila do ruba sa nasipom, a nije bilo ni pola tako kritičan vodostaj kako sada očekuju.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ako se naručuje nemojte me zaboraviti,pa podijelimo troškove.
ustvari htjedoh pitati-jesi li daleko od dunava i drave
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , molim te , daj si pogledaj ovu slikicu (vlasnistvo firme RAREPLANTS) , oni to imaju pod imenom EUSTOMA GRANDIFLORUM ; ako je to to , onda bi ja to odmah narucila !
![]() |
|
![]() |
|
Nona
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo si smislila i napravila poklon za svadbu i ja sam pobornik takvih stvari
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala Ana!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Svašta se izdogađalo dok sam bila u izolaciji zbog kompa. Torte su rad prave majstorice
![]() A tvoji zvončići su ogromni, prava svadbena zvona. Prekrasni su i bijeli i plavi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga Mari, hvala na posjeti. Čestitke ću prenijeti mladencima!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala Josipa! Jako ih volim.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Eh, draga moja, izgleda smo mi isti "trubači"! ![]() ![]() ![]() Drago mi je da ti se torta svidjela. Zaista mi je oduzela jako puno vremena, ali bitno je da sam mladenki ispunila želju.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |