Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dijana, baš mi je drago da si navratila
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Free, uvijek će se naći nešto za podijeliti, dokle god ima cvijeća i dobrih duša
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila da vidim novosti i da ti mahnem
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ako je Bei ostalo kaj nakon našeg posjeta !!
![]() Ma znam da ćeš zašareniti svoje dvorište, ali zašto kupovati ono kaj imam !! Kupi nešto što nemam, da imamo opet kaj dijeliti !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free zlatice moja, vidjela sam ih, ma prelijepe su mi. I one dvije što si mi ti donijela se dobro drže, čim puste prve listiće, slikam i njih.
Pisala sam Bei na pp, sad čekam da mi se javi. Ušarenit ću ja sebi dvorište s njima. |
|
|
|
![]() |
|
Ružo hvala, to je mislim najobičniji neki klimatis. A bandera mi je baš dobro došla da ga imam gdje prislonit.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga, virni u temu haucere ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sanja, da si u Batini napraviš jednu malu baricu ? Imaš mjesta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail hvala, u međuvremenu se još više rascvala, opet ću ju poslikati i pokazati.
|
|
|
|
![]() |
|
Nona, i tebi se sviđaju? Ja sam isto oduševljena njima, i pokušat ću ih još nabaviti, što šarenije.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Bonsai će biti super....ma već jesu...lopoči su me ostavili bez teksta....a panjevi se nisu mogli bolje udomaćiti.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobro jutro i tebi, heukere su ti prekrasne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Evo nešto lijepo za dobro jutro.....
|
|
|
|
![]() |
|
Miska
![]() Klimatis, nadam se skorom viđenju, pa ćemo uživo sve iskomentirati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
lijepo se popunilo od zadnjeg posjeta, zazelenilo i zašarenilo....
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bravo za lopoce
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
[QUOTE=Glikica]Hahahaaaa, a ja u tvom, baš prije par sekundi !
[/QUOTE pa onda netko kaže da to nije telepatija ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia, stvarno je krasan, a to je tek početak, očekujem da ću cijelo ljeto uživati u njemu, baš ti hvala još jednom.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |