Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 21:31
Ivančica nemam, a  nema ih ni okolo  ( samo buhač ). One sad cvjetaju pa mislim da i nije pravo vrijeme, a istina je   -  lako se zakorijenjuju, imala sam ih još od svekrve i nosila kolegicama sa posla....
Na jesen ćemo žicati , manje zahtjevne biljčice se mogu i na jesen  dijeliti....
Na  otoku  ima  lijepih   vrtova,  moram se malo upoznati  sa  ženama... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 22:41
Dobar razlog za upoznati se s ženamaLOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:30
Manči, daj sve od sebe da te zavole, za dobrobit ovog foruma!!!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:58
Ha,ha.....nisam  baš  stručnjak za  socijalne  kontakte....ali  dat  ću sve  od  sebe.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 09:51
Ja vjerujem u tebe!!!Thumbs%20Up
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 11:32
žrtvuj se za cvijeće LOL
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 12:58
Povrtnjak i kaktusi predivn.Ni ja nisam nikada vidjela masline u cvatu baš su lijepe.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 09:00
......cvjetno   dobrojutro.......

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 09:01
...

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 09:04
...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 21:00
Cvjetno ti je bilo jutro vidimo, a nama je isto cvjetno kada nam ovako lijepo slikaš.
Passiflorica plava mogla bi se baš pomješati s mojom bijelom i zakloniti me od opakih susjeda.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2008 u 21:32
Još nar(jel to na prvoj slici nar?)kad će moj procvastiWacko
Prekrasne slikicesmile64
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 23:11
Da, šipak, divlji.
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 06:39
pasiflora je prekrasna!!!!!!!!!smile77
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 12:45
Na svaki način pokušavam otpuhnuti malo kiše u tvoje rajeve! Pusa
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 23:10

Franjice, uspjela si !!!

Oko 12 oo počela kiša i to bome fina.  Dobro je pala, osvježila zrak,  može se  živjet i u 18 oo  se razvedrilo.

Pa tako  volim   -   padne.....zalije vrt...i   nestane !!!!!!!!!
Hug
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 19:08
slike su predivne!
a sto se tice kise i ja bi volela da padne i da se ubrzo razvedri
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:19
Bome kiša pala. Prekojučer.
Počela iznenada, sa vjetrom , velike kapi....ljudi trče gologlavi. Pokupila sam reklame i sjela u suvenirnicu....baš me briga neka pada, moja je gu-gu na sigurnom...osim toga odradila sam dosta toga u Zg-u po kiši....
Kad...što to čujem....šuštanje vode....otprilike zvuk  vodopada  na Plitvicama....... Skočim i otvorim pomoćna vrata koja vode u kameni portun sa skalinima što se penju do kuće vlasnice prostora u kojem je suvenirnica....... a  kad tamo buca potok vode od pola metra visine i jurca niz skaline, odozgo sa gazdaričinih taraca.......voda udara u vrata od portuna i odbija se prema mojim vratašcima i naravno ko mahnita upada u suvenirnicu!!!!!!!!!!!
Veslala sam sa metlom, bosonoga na kamenom pragu i borila se sa tom vodom da ne uđe dublje u prostor.....jedno 10-tak minuta mahala k'o mahnita i tjerala vodu pud izlaza.....sreća -  kiša je posustala i nisam poplavila, inače bila bi plivala i ja i one barčice-suveniri što ih imam u butizi!
Gore,  poviše suvenirnice su tarace i odvodi su se začepili sa lišćem pa je sva voda jurila dole, niza skale.....
Strašno, prvo se izbezumimo od suše, a onda udari "polava"....smile128
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:32
E Manči, baš si pegula, no to se nama u Rijeci često dogodi - začepe se šahte kad je veliki pljusak i da vidiš plivanja. Kad su bili fićeki i stojadini i još neke stare krame, svi su stajali, namočeni, jedino bi moj fićek prašio sve u šesnaest, kao amfibija.
Dobro vidim da si se izvukla iz poplave, pa barem ti je zalilo ono što treba, a  valjda znaš da je zdravo biti bos. smile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 07:50
E moja Manči tebi ne treba fitness niti kada ne stigneš na Čarobn otok. Drago mi je da se sve dobro završilo. Naravoučenje, pogledaj s vremena na vrijeme odvode na teraci, vidiš da sada i kod vas pada kišurina u vrijeme kad je nikada nije bilo na tom području u toj količini:
Druga ideja je da otvoriš bazen, ionako tražiš nove poslovne idejesmile48
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.