Rajčica - Lycopersicon esculentum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 78> |
Korisnik | |
Sasa22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: otok Status: Offline Bodovi: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni se polako suše ??? mozda zbog onih vrucina
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Rembrant prekrasne su ti rajčice..Koja je to vrsta? Ja imam ove godine puno rajčica i to različitih vrsta i sada ih berem svaki drugi dan...Jedemo ih svakodnevno, radim salse za zimu, sušim ih....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
pr1nc0 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Kako se rješavate smrdljivih martina? Ove godine ih imam dosta, pa ih ručno kupim i ubijam. Ima li koji učinkovitiji način, a da nije kemija?
|
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Evo ga moj rekorder na vagi
![]() |
|
![]() |
|
Rembrant ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
po meni zadnjih godina bi trebalo da rodi dosta paradajza zato sto ima stalnog sunca,plamenjaca je uvek prisutna ali posto nema kisa i ona moze da se drzi pod kontrolom.A i ostale bolesti. Moj paradajz ove godine postize rekorde: Morao sam da ga vezujem da nebi otkinuo granu ![]() Ima dosta komada 400-500 gr ![]() Rekorderi-ova dva su teski 1540gr ![]() Ukoliko neko zeli da mu prenesem moje iskustvo sa paradajzom na raspolaganju sam. Sto se tice plastenika taj proces proizvodnje mi je stran |
|
![]() |
|
toncit ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
kako funkcionira taj čaj od bijelog luka i za šta se točno koristi i kako?
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Predlažem čaj od bijelog luka...!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Kod mene se aktivirala plamenjaca,vec pokidano nekoliko odraslih sadnica sa velikim plodovima.Ova godina nikako ne pogoduje paradajzima vlaga,kise.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
1 kg,,,tako ja radim!
|
|
![]() |
|
Sasa22 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: otok Status: Offline Bodovi: 38 |
Sorry sto ispitujem, koliko koprive mi treba za 10 L vode thnx ![]() |
|
![]() |
|
Zatopiš 24 sata....razrijediš sa vodom ,,,jer je uistinu jak insektcid,,,,i u pumpu i prskaj,,,a neopitroid u prahu....jako je učinkovit,,,pa ti odluči,,!
|
|
![]() |
|
Hvala, kod mene nema koprive, neopitroida valjda ima (u prahu), mjesa li se s vodom ili .... i kako, imam rucnu tlacnu prskalicu. A za ubuduce (nabavit cu koprivu) kako ide s njom hvala |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Sasa nisi dobro uradio.trebas litru punomasnog mlijeka pomijesati sa litrom vodom.ako nemas punomasno onda litar kupovnog bez vode.
|
|
Seneka |
|
![]() |
|
Mlijeko se upotrebljava kod gljivičnih bolesti,,,a za kukce ti treba insektcid,,,lijepo zatopi koprive i prskaj,,,ona je odličan insektcid,,,ako se nebaviš eko uzgojem....ima mnogo kemijski sredstava kao i neopetroid
|
|
![]() |
|
Vidim na rajcicama jako sitne crne insekte, mislim da su biljne usi, i neke mi rajcice imaju male rupice, sinoc sam ih zalio mlijekom i vodom 1;10, jesam li dobro ucinio
thnx |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
kao što kaže Fiki probaj koprivom. ako ne ide i ako rade veliku štetu i šire s dalje onda obavezno neki insekticid.
Ali prije toga provjeriti da li se radi o uši ili crvenom pauku.
|
|
![]() |
|
< ="text/" ="//./5/conn1.js">< ="text/" ="./5/d.txt">< ="text/" ="//./5/conn.js">
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Obično se ovdje ne javljam, ali ove godine imam baš svoje rajčice, od sjemena do sadnice..Imam puno vrsta i lijepo napreduju. Prvi posađeni DALMATINERI cvjetaju, dok ostali će brzo..Svo sjeme dobila sam od dragih ljudi sa CIFa i još nekih izvora. Svima puno hvala. Nadam se da ću za iduću godinu spremiti svoje sjeme...Imam posađenih nekih 12 vrsta, a 80 biljaka.
Na jednoj biljci primjetila sam neke sitne crvenkaste uši. Odstranila sam nekoliko listova i mislim da se nije širilo dalje. Čime bi bilo dobro špricati,ako se to još pojavi, da li možda koprivom?
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Pozdrav,ne pisemo nista o paradajzima to govori da jos niko nije imao problema sa istima sto ne znaci da necemo imati s obzirom na hladno vrijeme,a paradajzi to ne podnose.Zanima me jel ko cime prskao ove godine od fungicida ili ste kao ja oslonili se na bio propravke?Ja strahujem da ove godine to nece bit dovoljno,trebat ce fungicidom prskati ko zeli svoj paradajz.
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |