Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila setala i divila se tvojim biljkama a posebno pomoci sestara.....svaka cast,bice to prelepo uradjen kamenjar dok jos procvetaju cveckice bas ces se njime ponositi.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Gute, pa ti si pravi fotograf, loviš i maglu, i sunce i mjesec, bravo !
Kamenjar će biti super, to je evidentno, a još kad vidim tandem sestara u akciji, uspjeh je zagarantiran. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Kad god svratim na tvoju stranicu naletim na nešto što me oduševi. spajaš spojivo s nespojivim ili obrnuto, cvijeće znam uvijek prva liga ali fotke neba u različitim fazama "ma bravo majstorice" i btw postravi sestrice u moj ime vrijedne pomagačice nema šta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sviđa mi se kamenjar iako cure nisu skroz zadovoljne :)
a vidim da je Mirkova vizija kamenjara otišla u povijest ;))) GF brzo ozdravi i mani se sunca ;)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Leona31 & Glikica & aralija & kontesaa
Bilo mi je stvarno tesko ali sam se sramila reci kad sam s Anabistricom i Carol telefonski razgovarala! Divne su! A ja sad znam da po velikom suncu moram malo pripaziti ! Mislim da je i ovaj dio neba nad nama Zagorsko nebo , tako kao sto je tvoje nebo tamo daleko , kod tebe ! Ponekad se to isto nebo svojom ljepotom nudi i vice "slikaj me , sto cekas ...." i onda ne mogu odoljeti a da ga i vama ne "poklonim" ! Draga konte , malo je brundal ali samo tako da Anabistrica i Carol nisu cule a onda je odjednom bio odusevljen ! Rado sam vas vidjela kod sebe , dodjite opet ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
prekrasno.....
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala Niho , veseli me da si navratila !
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Puno ti je cvijeća već procvalo (rano) gladiole, cinije..slak, svega imaš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo ti je kada imaš te dvije seke pa ti dođu i pomoći,čuvaj ti svoje srčeko pa da možeš uživati u vrteku a i mi u slikicama tvoga lijepog cvijeća i okolice
![]() |
|
![]() |
|
Draga Mari , draga blue sky
hvala vam na posjeti , razveselila sam se vidjeci vas ! Imate pravo , Anabistrica i Carol su dvije osobe pune ljubavi prema svojim suljudima (oprostite na mojem govoru , mislim da se to tako kaze ; na njemackom se to veli Mitmenschen) kao i prirodi , bez obzira da li je to cvijece ili vrt ! No , nesmijem ovom prilikom zaboraviti ni Kontesuu , Korijenka , Slavujcicu , Dadinicu , Belinu , Andinu , Tikvic , Gospina trava, Lilie , Kamenjar , Bebolina , Nataly a pogotovo Retriver Saru i Kat.reu od koje sam dobila moje prve biljcice , potocnice i pakujac ! Boze , sigurno sam nekog zaboravila , oprostite mi ako je tako ! Veselim se svakom cvijetu i marljivo skupljam sjeme da bi i ja mogla ovako nesebicno nekome uciniti radost kao sto ste vi svi meni ! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |