Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 108>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 22:36
Evo ovotjednih novina

U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 20:06
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Ružmarin uspjeva na krajnjem istoku Hrvatske, u baranjskoj Batini. Ajde što on uspjeva..ali da se i razmnožio iz sjemena....to je stvarno čudo.
ClapThumbs Up
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 18:33
Hvala Aralija, hvala Fani....to je moja najmilija ruža Black Baccara. Čuvam je kao oko u glavi i branim od svih napasti.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:28
složit ću se sa aralijom ova ruža je fenomenalnasmile93
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 16:37
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Moja najmilija Black Baccara. Jedva sam je uspjela nabaviti i čuvam je od svih napasti.
Što izdvojiti jako je teško ali ovo me oborilo neću reći s nogu već sa stolice jer ipak svi sjedimo dok tipkamo . Stvarno sve ti je lijepo ali ovo jesmile170
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 20:52
Ružmarin uspjeva na krajnjem istoku Hrvatske, u baranjskoj Batini. Ajde što on uspjeva..ali da se i razmnožio iz sjemena....to je stvarno čudo.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 20:49
gdje to tako lijepo uspijeva ružmarinBig smile hipertufe sa sukulentima su za 10+
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 13:09
Budi strpljiva sa gailladiama...izniknut će one. Možda neće sada, ali nagodinu ćeš ih imati svugdje. Ne znam koliko one brzo izniknu jer se kod mene same rasijavaju.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 13:06
Tvoj Raj je prekrasan,koliko samo gospinog ljiljana imaš.Ruže su ti krasne.Posijala sam gaillarde ni jedna nije nikla,to je sigurno ovo glupo vrijeme krivo.Sijala sam direktno u vrt kako si rekla i ništa.Stvarno možeš uživati u svom cvijeću.Lijep pozdrav.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 10:54
Hvala vam svima na posjetu. Nadam se da ste se nauživali cvijeća i voća....Vučiku ću, dakle, malo detaljnije inspicirati. Ali isto tako mi kilavi i knipfophia.....Izgleda da kod mene od visokog cvijeća uspjeva samo gaillardia (čak se pretvorila u živu invaziju kod mene). A baš sam ove godine htjela malo nečeg visokog. Bit će: Na koljena i čeprkaj da vidim što se zbiva. 
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 14:15
Jako mi se svuđaju tvoje hipertufe. Majstorski odrađene, svaka čast!!!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 14:02
Sanja, stvarno imaš svega, vjerujem da neizmjerno uživaš, tako i treba.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 12:27
Sanja, ljiljani su prekrasni, kao i ruže, vučiku ti možda nešto podgriza kad ne raste, probaj malo pročeprkati oko nje, meni mravi navalili u vrt i skužim ih tek kada okopavam oko cvijeća.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 23:07
Prekrasne hipertufe,gillardije i pustinjska ruza u cvatusmile55
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 23:01
Sanja, sve lijepo cvjeta u tvom vrtu.

Ja sam ove godine prvi puta sijala meksičke cinije i već mi cvjetaju.
zanimljive su mi jer su visoke 30ak cm , imaju jako sitne jednostavne cvjetove ali boje su lijepe.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 22:44
Da, vidi stvarno...nisam ni razmišljala o tome...stvarno je točno pogodio vrijeme.
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 22:42
Čudo toga kod tebe ima, ljiljan Sv. Ante, na vrijeme prekrasan smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 22:34
Kada si na žalost zakasnila tjedan dana da jedeš slatku višnju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 21:48
Napravila inspekciju uživo i sve je super, al moji favoriti naravno ruzmarin i lavnda. Naravno ubila sam se u bijelom dudu. Kako je sladak mmm. Tongue  Ona kisela višnja mi poslje duda uopće nije sjela.Confused
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2013 u 13:34
Hvala Anastazija...i tako bih rado pravila još, ali nikako da ga dobiju po nekoj normalnoj cijeni u trgovini...a 150 kn za vreću je stvarno previše
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.