Bugenvilija -bugenvileja |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 44> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona, prekrasne su ti bugice,posebno duple
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
predivne su Ti bugice Leona....molim te koliko treba cekati da cvjetaju?moje ljepo napreduju ali sam nestrpljiva,zelim konacno ugledati cvjet ..
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
alexandra5 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
evo i kod mene pocelo cvjetanje...zbog proteklih hladnoca kasni ali bice cvjeta
![]() crvena ima pupoljak-tako je zelno iscekujem ![]() i nova cura Vera deep purple ![]() jos ocekujem narandzastu da se pokaze,ona i crvena su oziljene jesenas |
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
moja prva bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Krasne su vam bugice
![]() Moja velika dama tek pokazuje prve ovogodišnje cvjetne pupove.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andrija 2 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
narančaste nisam nikad vidio |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
divna je, mojoj znači ne odgovara paška klima i bura
|
|
![]() |
|
Andrija 2 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
ova uvijek procvjeta u proljeće i tako traje do jeseni, a prezimi sa listovima.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Predivno! Mojoj takvoj na Pagu svake godine smrzne gornji dio, u proljeće potjera nove grančice koje rastu..,rastu do dva metra i rijetko kad procvjeta, nekad čak u devetom mjesecu, kad ja već odem doma pa je ni ne vidim, mislim čak da je previše zalijevam i prihranjujem pa samo buja lisna masa.
|
|
![]() |
|
hvala. Ostaje u zemlji. Jedina briga oko nje je zalijevanje ljeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |