Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 94> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome se tvoja cvjetna gredica lijepo zašarenila, čak ti već i gladiole cvatu. Nekak mi se čini rano, moje još nemaju ni pupoljke. A vidim da ste imali i daljnjih radova u novim gredicama uz kamenjar. Druge godine bu to čist drukči vrt, prepun cvečeka i mirisa. Onda bumo ti opet došle, skupa s tobom i M. sjele u hladovinu na terasi i uživale u pogledu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uživala sam u šetnji tvojim bregom i u svim bojama tvog cvijeća.Vrt ti sad prekrasno izgleda.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Krasne gladiole, a i dvobojne ružice plijene pažnju
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Nisa , hvala ti na posjeti i lijepim komplimentima ! Ruzica je "Nostalgia" a dobila sam ju jos prije nekoliko godina od kcerke i vec sam ju 2 - 3 puta morala "spasavati" , do sada , na srecu , uvijek s uspjehom !
![]() |
|
![]() |
|
Draga Anabistrica i Camellia !
Razveselila sam se vidjevsi vas u ovo kasno doba noci kod nas u setnji ! Stima , dugo nam je bilo zima i nikak da se ugrijemo na suncu ! Sad kad nam je tu i biljcice se zuriju nadoknaditi izgubljeno vrijeme , kao da jedna drugu tjeraju .... no cvati vec jedanput ! Na terasi budemo isto sjedili i uzivali , skoro ! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene na jutarnjoj šetnji po lijepom zagorskom bregeku.Uživala sam šetajući se među ružama,gladiolama i drugim prekrasnim cvjetekima.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Drago mi je da si malo zalutala i na moju cvijetnu gredicu ! Imas pravo , gladiole pokazuju svu svoju ljepotu , ali , pitam se samo , gdje su ostale one zute i bijele ??? Dok drugi puta dodjes mozda se i one pojave !
Kaktusicu ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
lijepo je imat prijatelje koji ti nesebično priskoče u pomoč i tako lijepo srede kamenjer imat ćeš lijepu uspomenu,cvijeće je prekrasno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oooo, draga moja, kod tebe je sad već po pravo šareno!
A korov... plijevila, ne plijevila, njega kao da uvijek jednako ima. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Samo da ti se javim - bila sam kod tebe na temi i jučer i danas ponovno. Drago mi je da ti sve tako lijepo uspijeva i da si ponovno sretna među svojim cvjećem i puna optimizma. I mene su oduševile dvobojne ružice i gladiole.
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A lijepih li slika, još ljepšeg cvijeća, bravo Gute, možeš biti ponosna i važna !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Sve ti je prekrasno. Kamenjar će biti super kada se malo razraste. Čuvajte svoje zdravlje i bježite sa jakog sunca.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |