Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 85> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prošetala sam se jutros po tvom zagorskom bregeku,prekrasno cvijeće u punom cvatu a mačići slatki
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mene je ova slika odusevila,nemogu ih se nagledat a cvijece ti je predivno ,dala si mi dobru ideju sto se akantusa tice,moram i ja posadit uz njega nesto cvjetajuce po ljeti jer mi se ne sviđa kako sad izgleda poslje cvatnje...u biti posadila sam ga jer sam cula da mu je list zimzelen al meni se listovi posusili |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Smail, Sara, Otok, Niho, mačići su ko kazalište, mogu ih dugo gledati kak se igraju. Preslatki su. Ipak, još uvijek tražim udomitelje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mace su slatkice, a vrt prekrasan.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...baš satki miceki
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Ana, mace su prekrasne u interijeru klompi, nadam se da će ih već netko udomiti ovako preslatke.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
Miro, hvala što si skoknula s plavog mora u moj zeleni vrt
EN, i ja volim svoj plotek čija je svrha da zakloni ribizle od kasnopopodnevnog sunca
Smail, stalne promjene su čari vrta, a zaplotni će isto promijeniti boju kad dođe red na krizanteme
Samiloti, dobro došla u moj vrtek
RS, veseli me tvoja posjeta nakon dugo vremena. Kod mene ti i nema velikih vručina. Kad si malo duže u hladu, zaželiš si topline sunca pa prošećeš po vrtu. Dođi se uvjeriti. Liker od ruža nisam radila, ali imam ja drugih likerčića od raznog voća za drage goste
Niho, hvala
Lovro, imam ja i mačiće
Betty B. drago mi je da ti se sviđa moj zaplotni vrt
Leona, drago mi je da uživaš u mom vrtu ko i pčelice i leptiri
Dijana, ahimenes je na prozoru, cijeli dan u hladovini. Izgleda da mu to paše
Dadinice, iza plota su ribizli, ogrozdi i aronija, tako da su popodne u hladu
Korijenko, hvala, to mi je velika pohvala jer mi se jako sviđa njihov stil
Svima zahvaljujem na posjeti i šaljem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da ne ponavljam i ja sliku uz plot.....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zaplotni vrt ti je čaroban... šta li se krije iza tog plota?
![]() A ahimenes je baš raskošan!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ne izdvajam nista ovo je sve bas prijatno videti pogotovo uz jutarnju kaficu,lepa je slika sa leptiricem i pcelicom,bravo
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
najnovija priča "mačak u koritu"! frajerčina
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
samiloti ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 146 |
Predivno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Anabistice vrt je prekrasan rascvijetao, lijepo je što se cvijeće stalno izmjenjuje, jedno drolazi drugo počima cvjetati, zaplotni vrt mi je prekrasano - plav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |