Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 94> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdravljam Zagorje i tebe i šaljem pohvale za tvoj lijepi vrt
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WooW !! imaš krasan povrtnjak i dobro uživaš u plodovima, kod mene ovo ljeto katastrofa, jedino ću pomidora imati-valjda
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...drago mi je vidjeti tvoj vrt lijepo rascvjetan i bujan
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Malo sam navratila i do tebe draga moja, oprosti, nisam često na forumu...ma znaš razlog, sezona je..
Neznam što mi je ljepše voće, povrtnjak ili cvijeće! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Divim vam se...tebi i tvom mužu
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
To te tvoja ivancica veselo pozdravlja ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ohoho, glicinija ti pokazuje kakva će biti u proljeće, a gredica je sve veselija.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje
Milica7 jesmo , jesmo , stalno smo u berbi : tikvice , mahune , salata , cesnjak i t.d. dadinica stvarno sam sretna da je tako , a tvoja salata , ma divna sorta ! Anabistrica spominjes paradajzeke a mi pak mislimo da nam baas nisu onak kak bi mi htjeli kaj se plota tice , nemoras preskakati , samo ti dodji ! mali kaktus nesto za rucak ubrati ? Zasto ne ? Uvijek ! Samo ako ti nije daleko ! Natalija ah , kad na tebe pomislim ! S tobom je sve i pocelo ! Sjecas se ? Smail puno truda nas je kostalo ali radi nam veliko zadovoljstvo ! Samo kad nebi bilo komaraca ! Carol daj ti molim te dodji pa naberi kruskice ! Sad stvarno ozbiljno ! Karli od tih Hokkaido tikvica ti ja najradije radim krem juhu po svojem receptu i garniram sa garnelama ! Svima skupa hvala na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ajoj vrt, i ja bi vrt, ali nema prostora. Tikvice super, taman za pobrati i napraviti nešto fino od njih njam njam njam.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Pa kod tebe svega i svacega, od lepog cveceka do bogatog povrtnjaka i krasnih kruskica koje mame da ih se zagrize. Tresnje su tak i tak bile na izmaku pa neka se i cvorci pocaste, kod mene ne uspiju niti dozreti. Morala budem doci i degustirati koju kruskicu.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga gute Fee, kod tebe je pravo uživanje doći, od cvijetića, a povrtnjak je bogat i bujan, paradajzići već zreli, mahune visoke mi se sviđaju, a tu su i voćkice koje su obilno urodile, odmor za dušu, posebno mi se sviđaju slike predvečerja na tvojim bregima. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga gute, sve ti je krasno, ne znaš kud bi prije okom - cvijeće. voće ili povrće
vidim da se formiraju nove gredice, svaka čast i pomoćnicama baš mi je čudno da ljiljan nije napravio duplića, ali lijep je pa ćemo mu progledati kroz prste no i to se da rješiti, poslati ću ti još koju lukovicu ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala jutros po tvom vrtu i došla sam u napast da si uberem nešto za ručak
![]() ![]() Zagorsko nebo uvijek je lijepo. |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pa kod tebe su već i paradajzi crveni, moji tek cvatu. Bum po noći došla i preskočila plot |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |