Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 94>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 11:19
Pozdravljam Zagorje i tebe i šaljem pohvale za tvoj lijepi vrt
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2013 u 09:27
WooW !! imaš krasan povrtnjak i dobro uživaš u plodovima, kod mene ovo ljeto katastrofa, jedino ću pomidora imati-valjda Wink i to su mi najbolji oni koji su sami izrasli na kompostištu.... mahune ću ovaj vikend počupati jer ionako sam samo 3 paketa spremila u frizer ali planiram posaditi drugu turu za jesensku berbu, možda bude nešto. Tikvice strava....jučer sam vidjela prvi cvat, možda koju uberem u sptembru LOL. Zato se oduševim kad vidim ovako bogate povrtnjake , takav mogu samo sanjat .....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2013 u 20:45
...drago mi je vidjeti tvoj vrt lijepo rascvjetan i bujanSmile...moji komplimenti i pohvale našim dragim i neponovljim sestrama, dragim "Zagorkama" uvijek spremnima pomoćiClap, cure prave ste zvijezdeStarStar...a kamenjar će već sljedećeg proljeća, uvjerena sam, biti krasno rascvjetanSmile...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 00:35
Malo sam navratila i do tebe draga moja, oprosti, nisam često na forumu...ma znaš razlog, sezona je..

Neznam što mi je ljepše voće, povrtnjak ili cvijeće!

smile79

Rijeka

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 00:26
Divim vam se...tebi i tvom mužu smile141smile78
The impossible is often the untried.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 00:04

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2013 u 00:02
I bambus ne zaostaje
                                          a i ova zutica je ponovo tu !

nakon obilne kise

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:56
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Ohoho, glicinija ti pokazuje kakva će biti u proljeće, a gredica je sve veselija.

To te tvoja ivancica veselo pozdravlja !
                                                                          smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:53
I ova ruza se odlucila cvasti nakon izvjesne pauze :

i hibiskus cvate

mali Alissum se neda    
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:51
Ohoho, glicinija ti pokazuje kakva će biti u proljeće, a gredica je sve veselija.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:49
Ukrasna vrba od Nataly                                          tekoma od Carol

moja ljepotica , uspjela sam ju spasiti :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:43

Carol vidi , mala glicinija se kiti cvijetom !

a tu je cijela , pokazuje kako je narasla :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:39
Nakon izvjesne pauze ponovo cvijeta :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 23:32
Drage moje

Milica7    jesmo , jesmo , stalno smo u berbi :  tikvice , mahune , salata , cesnjak i t.d.

dadinica   stvarno sam sretna da je tako , a tvoja salata , ma divna sorta !

Anabistrica    spominjes paradajzeke a mi pak mislimo da nam baas nisu onak kak bi mi htjeli
                      kaj se plota tice , nemoras preskakati , samo ti dodji !

mali kaktus     nesto za rucak ubrati ?   Zasto ne ? Uvijek !  Samo ako ti nije daleko !

Natalija           ah , kad na tebe pomislim ! S tobom je sve i pocelo ! Sjecas se ?

Smail               puno truda nas je kostalo ali radi nam veliko zadovoljstvo ! Samo kad nebi bilo komaraca !

Carol          daj ti molim te dodji pa naberi kruskice ! Sad stvarno ozbiljno !

Karli           od tih Hokkaido tikvica ti ja najradije radim krem juhu po svojem receptu i garniram sa garnelama !

Svima skupa hvala na posjeti  
                                                                                      smile79

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 13:27
Ajoj vrt, i ja bi vrt, ali nema prostora. Tikvice super, taman za pobrati i napraviti nešto fino od njih njam njam njam. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2013 u 00:12
Pa kod tebe svega i svacega, od lepog cveceka do bogatog povrtnjaka i krasnih kruskica koje mame da ih se zagrize. Tresnje su tak i tak bile na izmaku pa neka se i cvorci pocaste, kod mene ne uspiju niti dozreti. Morala budem doci i degustirati koju kruskicu.Tongue
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 14:33

Draga gute Fee, kod tebe je pravo uživanje doći, od cvijetića, a povrtnjak je bogat i bujan, paradajzići već zreli, mahune visoke mi se sviđaju, a tu su i voćkice koje su obilno urodile, odmor za dušu, posebno mi se sviđaju slike predvečerja na tvojim bregima.smile79

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 07:25
draga gute, sve ti je krasno, ne znaš kud bi prije okom - cvijeće. voće ili povrće
vidim da se formiraju nove gredice, svaka čast i pomoćnicama

baš mi je čudno da ljiljan nije napravio duplića, ali lijep je pa ćemo mu progledati kroz prste
no i to se da rješiti, poslati ću ti još koju lukovicu Wink
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2013 u 06:53
Prošetala jutros po tvom vrtu i došla sam u napast da si uberem nešto za ručakWinkTongue
Zagorsko nebo uvijek je lijepo.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2013 u 23:36

Pa kod tebe su već i paradajzi crveni, moji tek cvatu. Bum po noći došla i preskočila plot LOL, a onom oblaku sam se i ja divila ali je bil jako udaljen od Sljemena.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4142434445 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.