dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
koji cvjetići... od kaktusa do vrtnog, a ni orhideje ne zaostaju
prelijepo je kod tebe, ne znam što mi je ljepše - dobro, kaktusi su mi naj, naj ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kad gledam svoje kaktuse i kad ima se divim, pomislim da sam subjektivna......
Ali, sad gledam tvoje i divim se, dakle ipak sam objektivna. Kaktusi imaju cvetove među najljepšima na svijetu ! A imaš ti još lijepog cvijeća, žuta delosperma mi je prekrasna !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelep ružičnjak!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nauzivala sam se setajuci tvojim vrtom,neznam sta bi izdvojila,hortenzije,echinacheje,cosmose,ruseliju,,,ma sve je zdravo i lijepo ali kaktusi su broj jedan.....
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
mali kaktus,
kaktusi su ti krasni, ali ja sam ipak malo više gledala u vrt, sve trajnice su ti lijepe a ružičnjak je kao iz priče. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve ti je lijepo draga ali ova tvoja ruselija me je posebno osvojila !
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Puno lipih stvari, ali ruže su neodoljive, cvjetaju kao da je svibanj |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod naše M.Kaktus je pravo botaničko bogatstvo, nema čega nema i sve joj ide od ruke -kaktusi, ruže, orhideje, trajnice u vrtu
![]() Ovaj kaktus (imam ga i ja i žuti i sivi) mi nikad nije cvao a imam ga dugo,dugo godina, nisam ni znala kakav ima cvijet. Molim te da ga slikneš kad se potpuno otvori ali cijeloga da vidim da li je točno to taj na kog mislim... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasno je u tvom vrtu, a sigurno i mirisno. Sve u svemu, vrt ti je
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga MK, naravno kaktusi su kod tebe broj 1, premda bih ja rekla du to meni ruže, ali i sve drugo ti je broj 1 a opet sve za 5+. Pravi odmor za oči i dušu kada dođem u šetnju kod tebe.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasan vrt u ljetnoj opravi.... kaktusi su priča za sebe,a ruselija je fantastična
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Orhideje su divne, prekrasno bogato cvjetaju, kaktusi preslatki
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
koka...mogu samo reći da ti je apsolutne sve predivno!
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Leona,kaktus je sam po sebi lijep,a još kad procvijeta je poseban
![]() Dadinica,hvala ![]() Natalija,znam ja da ti glasaš za kaktuse ![]() Glikice,ajd skoči u auto i dođi u Međimurje ![]() Moon ![]() Gute Fee,ruselija je posebna ove godine ![]() Kamenjar,šta bi ja dala da imam kaktus garten kao ti ![]() Korijenko,pa ne ide mi baš sve od ruke,ali ....Ovaj kaktus je i mene iznenadio,nikad do sad ni meni nije cvao,ni žuti ni bijeli,ali ja na žalost taj dan nisam bila kod kuće,ovo na slici je već ocvali cvijet,ali sam bar njega poslikala da imam dokaz da mi je cvao. ![]() |
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kaktusi u cvetu su nestvarno lepi ....kao da su cvetovi nalepljeni na njih,veci cvet nego kaktus,lep Solanum-krumpirko ,ruselija
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |