Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:54
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:53
Još malo osvježenja...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:51
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:49
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:47
Ovaj cvijetak me posebno obradovao....Nadam se da će ih biti više......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:45
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:44
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:42
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:41
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:39
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:37
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:35
Evo još nekoliko sličica mojih ruža koje opet cvjetaju....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:35
Smailsmile71dobro mi došla....

Ajamasmile71 robinia lijepo raste samo kao što se vidi na slici neka beštija joj grize lišće. Pošpricala sam pa je sada prestalo, rastu novi listovi koji su za sada zdravi ali moram dobro paziti da mi ne unište.....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 12:09
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Robinia hispida

baš se lijepo razrasla
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 11:54

Draga Milice hvala za sladoled, baš si pažljiva, evo na kraju razgledavanja malo sam se osvježila, cvijeće ti je lijepo, a budleja pravi veliki grm, sviđa mi se. smile79

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 11:51
Monnasmile71hvala na posjeti. Ovu ružu sam odgojila pod bocom. Dobila sam nekoliko ruža
 za u vazu od prijateljice  i ja sam stavila pod bocu i tako je narasla. Ne bih znala kako joj je naziv.

LeoNata,smile71 kod mene je ljubav prema cvijeću došla na zanimljiv način. Otprilike do moje 27-8-godine nije mi bilo cvijeće zanimljivo. Nisam ga sadila( sadila moja mama) ni brala a nije me puno veselilo ni ako sam ga dobila.  Onda se dogodilo da su mi se svidjele afr. ljubičice koje je odgajala naša kuharica  ( u zdr. ustanovi gdje sam radila) a imala ih je zaosta puno, prelijepih i ona je uvijek razmnožavala i dijelila viškove. Tako je i meni dosta puta ponudila mlade a ja  sam uzela da joj ne kvarim veselje i stavila sam na prozor moga ureda i dobro sam ih pazila jer su darovane s velikom ljubavlju i da ne duljim, rasle su odlično i cvjetale i tako malo po malo odnijela sam viškove kući i počela i kod kuće saditi i poslije i ostalo cvijeće koje sam zaista jako zavoljela. Još uvijek ne berem cvijeće i ne stavljam u vazu ali volim da počinjem odpočetka, od sjemena ili pelcera, reznice. Volim gledati kako raste. Volim sada dobiti cvijet ali ne veliki, nego mali i to najbolje sjeme ili reznicu koju ću ja pokušati odgojiti.....Tako ta ljubav prema cvijeću traje više od 30 godina.....
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 11:33
Joooj,ne budžetom nego budlejom! Mobitel mi završi misao na svih nacin!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 11:31
Draga milice,pa ta ljubav prema cvijeću i je ono predivno! Ja setajuci vrtom pamtim što mi je super i što moram prokomentirati,pa di kraja zaboravim,a i previše se teksta nakupi,al ovu ideju sa budžetom i pletenjem stabla moram posebno pohvaliti! Pusa i doci ću ti ja opet!
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 07:19
lijepa ti je ova ruzica kao i sve ostalo, naravno.....jel bezimena ili pak znas naziv?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2013 u 07:06
LeoNata,smile71pozdravljam te u mome vrtu, hvala ti na takvom razmišljanju ali nije ni izdaleka kao u nekim prekrasnim vrtovima ali svaki cvijetić koji mi procvjeta ili lijepo raste jako me obraduje.......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.