Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 312> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice, uvijek rado prošetam tvojim vrtom i pratim cvatnju tvojih lijepih biljaka.
Ovaj šlajer me oduševio. Zanimljivo mi je što si napisala da se sam osjemeni pa me zanima koja je vrsta, sa širokim zelenim listovima ili sa uskim sivkastim? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Šlajer ti je prekrasan, izgleda ko oblačić. Nisam znala da se sam zasije, nadam se da će se i moj na taj način razmnožavati. Baš bi me veselilo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ajama,
![]() Dadinice, ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Milice, prekrasan ti je šlajer.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
milice hibiji su ti baš lijepi.koliko lako se primaju reznice
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona,
![]() Klaudija, ![]() LeoNata, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Stvarno je proljeće u tvom vrtu!
![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Draga prosetala sam vecinom tvojih stranica(ipak mi je skoro 180 bilo previse) - sve je predivno, bogato I vidi se sa ljubavlju uzgojeno - uzivala sam, prekrasno SVE
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Milice
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Ajama,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
da to je abelmoschos manihot ili jednogodišnji žuti močvarac.ustvari kažu znalci da je iz porodice bamija.cvijet mu je jednako velik i lijep kao u drugih močvaraca
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Tako i ja mislim. Ima još pupova, možda se koji otvori potpuno pa će se bolje vidjeti.....
Pozdravljam te u mome vrtu..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Draga, mislim da bi ti to trebao biti jednogodišnji močvarac. Oprosti, ne znam mu pravo, botaničko ime
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |