Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Leona,
![]() Camellia, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pregledala sam sve zaostatke i oduševila se.Najprije Robinia hispida,pa hibiskusi,posebno žuti,pa Clematis....ma sve.Kao što je netko napisao,kao da kod tebe nije suša,sve je lijepo zeleno.
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Milice,bas mi je drago sto je makar negde nikao prkos jer si ga toliko zelela,ovaj hibi bastenski je prelep dve boje ma to je super....a zuti jednodnevni
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Jutros me pozdravio ovaj cvijetić.... Nitko sretniji od mene.......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Aaaaa, em je skroman!
![]() ![]() ![]() |
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
MiraK,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Milice draga, drago mi je da si bolje i da su se svi ukućani uključili da ti pomognu oko cvijeća, lijepo od njih. Velika
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Smail,
![]() LeoNata, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Draga Milice,BRAVO za tvog muža,uz dobru volju sve se lijepo napravi. Slakovi su predivni!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Milice, s obzirom da ti ne možeš jop rasiti vrt ti izgleda prekrasno, vidiš Bog nam dopušta da imamo povjerenje i u druge da će dobro napraviti ono što mi savršeno radimo, pohvale za tvog muža što ti pomaže. Hortenzija bijela se i meni jako sviđa, hibiskusi su ti lijepi, a prizor s vezova je pravi Slavonski, kako samo gizdavo izgleda.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Boje su prelijepe , samo ne znam kako to da je promijenio boju.... Polijevam svaki dan s istom vodom ( iz vodovoda ) a još dok nije procvjetao sam dodala u vodu kristalon, poslije je provjetao najprije roza a za nekoliko dana poplavio.....
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ovo sam morala ponoviti. I jedna i druga boja su mi fantastične!!!! |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca,
![]() Vijolica, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bravo za vrijednog muža
![]() Asistenti su potrebni u svakom poslu ![]() Hvala na voćkama ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Jel se to konj smije ili pjeva
![]() |
|
![]() |
|
Arim,
![]() Moon, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo sam proššetala tvojim vrtom, zastala kod penjalice i divila se šarenom slaku, a potom sam se poslužila jagodama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |