Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 407> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice, ja ti imam "fiks ideju" da je adeniume najbolje sijati početkom proljeća tj. drugom polovicom ožujka.
A za prihranu
znaš i sama. Čitam što pišeš po postovima. Puno dušika = malo cvijeća. Ali opet
malo dušika znači žgoljava rast. Mladima
posebnu "papicu" a kada odrastu ponovno dobe posebnu "papicu", nikakva umjetnost. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
bebi ljubicasti je izvrstan! moze molba za zutoga, aj poslikaj cvijet drugi - treci dan od otvaranja, zanima me nesto jer mi je poznat kultivar :)
G, ajde pozuri ga vise! ista molba ko i bebi, ako moze koja slikica cca treci dan od otvaranja ![]() ne znam kako vi, al ja se ubila jucer spremajuci svo cvijece u najavi nevremena, i jos brala po vrtu sve zrelo ako tuca prasne...uh. na kraju - nis, nije mi cak ni kisa pala da zalije sve. uaaa enivej, evo par slikica od neki dan da ukrase post :D ![]() G je rekla da joj se ovaj svidja, pa eto ga i tu ![]() |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
"Prošlogodišnji" je vrlo rastezljiv pojam, kad si ga sijao prošle godine ? No kad god da si ga sijao, ogroman je. Bez obzira na prihranu, nevjerojatno je da je toliki. Čudo jedno !
Bijelog sam već pohvalila i opet ću, prekrasan je i cvijetom i oblikom !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo da znate da vas redovno pratim i uživam u ljepoti vaših adenima
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
čekam ja njega, čekam:
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Posebni su!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam Bebi, meni osobno jeste, ali kad vidim tvog Poppya, a tek onog bijelog sa trostrukim slojem latica, uh.....
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() Priznaj da je žućo kralj
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dođe mi da noćas ne spavam, da ga pratim kako se otvara cvijet u jutro. To mora da je poseban užitak !?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pila Bebi, pila, al ne zadugo:
Paralelno sa druge strane gura još jedan čuperak pupova, i to mu je već četvrta grana. Diskretno se pojavljuje i peta grančica, ali jako sporo. Pa ne može jadničak toliko izvuči odjednom. I ovako je kalibar svoje vrste. |
|
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Predivno Bebolina!Ne zna se koji je lepsi
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Žuti je zaista poseban.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() Tvoj žućo još pili?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jaooooo, žućo je fenomenalan.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divan je
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a joj žućo je krasan.ima roza crte.zato je pup izgledao crveno.
i žućo je zaslužio mjesto na izložbi
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |