Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:43
Da Pustilka, svatko tko radi na vrtu, zna kako je mučiti se i truditi uzgojiti nešto svoje, nešto zdravo za pojesti....a onda dođe ova vrućina i žega i uništi te jadne biljke koje su uzgojene s puno ljubavi, brige i pažnje, pa kako da onda čovjek ostane ravnodušan na to? .....CryCry

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2013 u 21:48
Betty draga moja! smile79smile86  Hvala ti, hvala ti do neba.....za ovo  s listom aronije nisam ništa googlala, niti tražila, a nisam ni znala da listovi trebaju pocrveniti....  Dobro što si mi rekla, iako nisam ni mislila još sakupljati listove, ali svejedno dobro je nešto saznati na vrijeme ....EmbarrassedHugHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 08:02
Plodova ko u priči kod tebe, hvala Bogu, jer ipak si uližila puno rada i truda Clap
i da....ako bude bilo viška aronije, evo stajem i ja u red Embarrassed
Lipik
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2013 u 08:33
Ljiljus draga ! smile79smile86  Nemaš brige, ako mi aronija uspije naći će se i za tebe! EmbarrassedHugHeart
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 21:10
Hej draga evo me nakon duuuugoooo vremena kod tebe,svašta lijepog kod tebe se nađe i vrijdnica si prava  smile94< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2013 u 21:16
   Arim ! smile79smile86  Baš lijepo da si virnula malo ovdje, baš si me razveselila, vjerujem i nadam se da ćeš opet svratiti....Kad  god se sjetiš, samo dođi, bit ćeš uvjek rado viđen gost !    EmbarrassedHugsmile95

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 13:44
smile113smile57za zimnicu i ostalo
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 14:00

Hvala ti Dmirce !  EmbarrassedHugHeart

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 14:22
Za vrijednu ženusmile141 a za mene smile185   Stalno te čitam kao monestru. Valjda mi bilo lakše tako. Eto imaš novo krsno ime na forumu. Ne se ljutišEmbarrassed
Seka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 14:26
 Ne draga nipošto, zašto bih se ljutila ?  Tebi smile79smile86 I uostalom nisi jedina koja me " krivo čita.."   Šalim se s ovim, ali istina je , primjetila sam još dosta članova da ponekad krivo napišu moj nick...LOLLOL  Meni to ne predstavlja nikakvu ljutnju, još se smijem tome....Kad sam takva , u duši vječna šaljivica.....EmbarrassedLOL
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 14:38
Hug i dao Bog da ti dogodine ljetina bude dupla. Ja sam ove godine sa 100sadnica kavada (hercegovački naziv za paradaiz) ubrala 10-ak kg ploda. Moš mislit. Cijelo ljeto pjevam uzalud vam trud svirači.
Seka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 14:45
Draga moja, nije da želim stalno bacati neke crnjake, ali od moja ogromna četiri reda paradajza , uberem tek poneki koji valjda " dobrovoljno zaluta " među one ljepše, ostalo mi je isto sve koma....Krumpir mi je kao da je bio na kemoterapiji, sav je krastav i šugav, grah trešnjar niski , nekako se izvukao, ali ni on nije dao ono koliko  sam očekivala od njega..tako da mogu samo reći, i prase ruje samo da ruje, tako ću izgleda i ja..... Dosta mi je više " banana dana" sad moram okrenuti drugim tempom....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 22:55
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2013 u 22:57

Punjena šuplja rajčica....EmbarrassedHeart

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 11:02
Paradajzić, o paradajziću... smile50 u slast!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 11:08

Eeeej draga dođi, ima i za tebe.... smile79smile86

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 11:20
Samo ga dobro termički obradi i mljacccc, sirov nikako! smile60
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 21:11
  Rosi, ovaj što vidiš na slici je baš upravo po tvojoj želji, termički obrađen..Ovako sirov je samo slikan prije pečenja zato jer je ljepše izgledao nego zapečeni....SmileTongueHugHeart

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 00:55
Mogla si slikati i poslije pečenja :) kakva je to rajčica čudnog izgleda?< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2013 u 01:09

Arim, to je šuplja rajčica, ne znam koliko vrsta ih ima, ali ja imam ovu koja kao da je malo "zgužvana".Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,363 sekundi.