monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da Pustilka, svatko tko radi na vrtu, zna kako je mučiti se i truditi uzgojiti nešto svoje, nešto zdravo za pojesti....a onda dođe ova vrućina i žega i uništi te jadne biljke koje su uzgojene s puno ljubavi, brige i pažnje, pa kako da onda čovjek ostane ravnodušan na to? .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Betty draga moja!
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Plodova ko u priči kod tebe, hvala Bogu, jer ipak si uližila puno rada i truda
![]() i da....ako bude bilo viška aronije, evo stajem i ja u red
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ljiljus draga !
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hej draga evo me nakon duuuugoooo vremena kod tebe,svašta lijepog kod tebe se nađe i vrijdnica si prava
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Arim !
|
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Dmirce ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Za vrijednu ženu
![]() ![]() ![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
Ne draga nipošto, zašto bih se ljutila ? Tebi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() |
|
Seka
|
|
![]() |
|
Draga moja, nije da želim stalno bacati neke crnjake, ali od moja ogromna četiri reda paradajza , uberem tek poneki koji valjda " dobrovoljno zaluta " među one ljepše, ostalo mi je isto sve koma....Krumpir mi je kao da je bio na kemoterapiji, sav je krastav i šugav, grah trešnjar niski , nekako se izvukao, ali ni on nije dao ono koliko sam očekivala od njega..tako da mogu samo reći, i prase ruje samo da ruje, tako ću izgleda i ja.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Paradajzić, o paradajziću...
![]() |
|
![]() |
|
Eeeej draga dođi, ima i za tebe.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Samo ga dobro termički obradi i mljacccc, sirov nikako!
![]() |
|
![]() |
|
Rosi, ovaj što vidiš na slici je baš upravo po tvojoj želji, termički obrađen..Ovako sirov je samo slikan prije pečenja zato jer je ljepše izgledao nego zapečeni....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Mogla si slikati i poslije pečenja :) kakva je to rajčica čudnog izgleda?< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Arim, to je šuplja rajčica, ne znam koliko vrsta ih ima, ali ja imam ovu koja kao da je malo "zgužvana". ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |