Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 86>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2013 u 23:41

Dobra Vilo ! smile79smile86  Samo svrati kad god poželiš, uvjek si Dobrodošla u moj vrt !HugEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:04
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:26
Ah , miris ovih ciklamica dopire skroz do mene !      
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2013 u 23:32
Ma draga, ove niti ne mirišu, istina lijepe su i ugodne oku za vidjeti, ali da tek vidiš one male divljakuše koje imam u dvorištu pod krošnjom oraha....Eeeeee kad te zamirišu, tu bi i anđeli uzdisali.........EmbarrassedHeart

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 00:32
Ciklame,

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2013 u 00:40
 EEeeej draga moja ! smile79smile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:47
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 23:58
   Danas sam u Koprivnici imala jedno kratko ali slatko druženje s našim dragim curama Anombistricom  i Carol....Moram reću cure moje bilo mi je drago upoznati vas, pa makar i tako na kratko.....Stvarno ste vesele i drage ženice....Hugsmile79smile86 A naravno ne smijem i neću zapostaviti ni naše pojačanje u muškom dijelu društva, a to su Anin  muž ( simpatičan i susretljiv čovjek ) i naravno moja bolja polovica....
  A kako nijedno forumsko druženje ne prolazi po dobroj staroj navici bez razmjena sjemenja, biljaka i reznica, takvo je bilo i ovo naše druženje......Curke su me  jako razveselile biljčicama i hrpom reznica koje vam naravno moram pokazati ovdje....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:01

Kavkaska potočnica  Brunnera EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:05

Reznice crvene hortenzije...Heart

reznice bijele hortenzije..Heart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:07

Reznice bijele ruže..Heart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:09

Još jedna reznica hortenzije, no ne znam koje boje ?  ( bila je posebno odvojena )  Nadam se da će curke znati kad dođu ovdje...EmbarrassedHugHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:11

Reznice ruže Papageno....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:13

Reznice žute Potentille....EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:15

Reznice bijele Potentille...EmbarrassedHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:19

Curke moje        na lijepom druženju i na ovim divnim poklonima koje  sam dobila od vas dvije ! smile79smile86
 Nadam se da ćemo se da ćemo se opet sresti i sve ovo  ponoviti....smile79smile86

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:42

Puno ti hvala kaj si našla vremena da zajedno popijemo jednu brzinsku kavicu i da te upoznamo. U tvom društvu vjerojatno svi postanu veseli, jer širiš toplinu i radost oko sebe, a smijeh ti je zarazan. I ja bi rado da se još koji puta vidimo. smile79

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 01:02
Ano moja ! Heart smile79smile86  I meni je jako drago da sam upoznala vas dvije tako divne, drage i vesele ženice....Mada bi volila da je naše druženje potrajalo malo duže, no sretna sam što sam vas vidila makar i tako, nakratko....A nadam se ako Bog da da ćemo to opet ponoviti, bilo bi šteta da ne bude tako....A usput bilo bi lijepo kad bi se i naša koprivnička grupa malo povećala......No bojim se da će do toga još dugo proći...

smile79smile79smile86smile86  Za tebe i Carol !

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 08:21
Monstera, lijepo su te cure razveselile, uvijek mi je lijepo pročitati da se Cif-ovke druže smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 00:01
Danas sam naravno jedva docekala da nakon kise odmah nađem pravo mjesto za biljcice koje sam dobila od tebe. Jako mi je drago da sam osobno upoznala jos jednu cvjetnu prijateljicu. Druzenje je bilo kratko ali slatko.I ja se nadam se da ce biti jos koje. smile79
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.