Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ahahahahahhaaaaa, ludo...beskrajno...hehehhehe
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Oho, jučer sam propustila dobru zezanciju, neka ste se nabrbljale...
![]() Mons, hvala ti na mica maci, upravo sa takvom imam problema, samo o odraslom obliku, skače mi preko ograde i obavlja ... uglavnom među mahunama a u novije vrijeme u mrkvi... A sada gibam,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
povrtlarice moje dosta je bilo sjena i pušenja i valjanja po sjenu.treba raditi.jeste li posijali salatu ili ćete flance žicati od susjede...ha ,ha,.moja je već lijepo nikla.sve nešto prekopavam prazan prostor u vrtu i sijem salatu.moram ju uslikati pa staviti u moj povrtnjak
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Meni se jede ukiseljene paprike,mlade salate mi je dosta zimus i u proljece
![]() Jos uzivam u paradajzima,hvala Viz.kad mi je omogucila vise vrsta i okusa da probam. ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() Mi bili manji pa nas niko ne upeca,a vidi tebe Viz. ![]() Jednom smo se skupili kod mene u kuci i mamine cigare zapalimo,moji otisli negdje pa kao nece do mraka doci,kad neko kuca,ja vidim kroz staklo od vrata da je to moja nana (baka) i brze bolje upalim strujno kolo da se ugrije,prozore pootvaram,a ona kuca sve jace,zna da smo unutra.i cim se malo ugrijalo kolo ja otvorim vrata a ne vidi me od dima rasirio se po citavoj kuci ![]() ![]() ![]() Od tad vise nikad nisam uzela cigaru u ruku kad mi nije tad srce stalo,kad ce . ![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moja Ajo, posijala sam ja salatu, pozabadala malo luka za mladi do zime, jer moj sin voli mladi luk.... krasno ponicalo, a onda se uvalila susjedina krmača i sve fino prerovala, u rovove se mogao krompir za dogodine saditi. Satrala paradajz i feferone....
![]() ![]() Sad fino imam frišku figu!!! A susjeda sva prepodobna kaže - pa šta ti smeta? Ne zna životinja. Kako šta mi smeta????? Pa ako ne zna životinja, trebalo bi da zna njena gazdarica!!!! Zaista mi dođe da mijenjam stan, ali ne zbog gazda nego zbog susjeda
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
eto moji su još dobri.nemaju ništa živo,ali ni neživo pa nema problema.lani sam im dala salatu flance,a oni nisu ni posadili.baš sam bezobrazna mogla sam im preštijati i posaditi salatu za njih 6 odraslih i 2 djece.
ništa moja dadinice poravnaj rovove pa ponovo.bar ne moraš štijati.
|
|
|
|
![]() |
|
Cim cujem za ovakve "fine" komsije koje sam i sama imala godinama odma mi pritisak skoci!
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Eeejjjj curice moje !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravih još samo reći, kod mene sve posijano, celer za presaditi u plastenik, ostalo čekam dok nikne..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Eh, susjedi, susjedi, imam i ja takve beštije zbog koji bih se odselila u šumu ! ![]() ![]() Curke sad stvarno gibam, tipkamo se navečer...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vjerujem da ti je bilo fino na kafici sa Anabistricom divna je clanica,zanimljiva
![]() |
|
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka, Carol je Anina sestra, također jako, jako draga ženica ! ![]() ![]() ![]() Mi smo začas morali kući, a curke su ostale na Renesansnom festivalu u Koprivnici, koji traje ako se ne varam već nekoliko dana... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Strašno je kako svugdje ima nekih užasno lijenih susjeda.....Imam i ja takvih nekoliko..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Eto mene malo brbljati a sve drage curke offline... ako se koja pojavi
![]() |
|
![]() |
|
Ja trenutno gledam Ferihu.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tko ti je to
|
|
|
|
![]() |
|
Ma ona turska serija.... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a to je ona što ju stalno reklamiraju.je li dobra.
ja ne gledam to.tu je u svakoj prepuno tuge i jada.dosta mi je toga u životu.volim gledati nešto veselije.dokumentarno ili nešto na maxu ako dođem na red-obično se gledaju utakmice
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |