Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 304305306307308 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:56
...ahahahahahhaaaaa, ludo...beskrajno...hehehhehesmile188
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:08
smile156smile197

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 09:04
Oho, jučer sam propustila dobru zezanciju, neka ste se nabrbljale... Thumbs Up
Mons, hvala ti na mica maci, upravo sa takvom imam problema, samo o odraslom obliku, skače mi preko ograde i obavlja ... uglavnom među mahunama a u novije vrijeme u mrkvi...
A sada gibam, smile98 nabrali smo jučer mm i ja hrpu kupina i bazginih bobica pa treba sve to preraditi... a i paradajzi me još čekaju...        smile78 cure!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 11:56
povrtlarice moje dosta je bilo sjena i pušenja i valjanja po sjenu.treba raditi.jeste li posijali salatu ili ćete flance žicati od susjede...ha ,ha,.moja je već lijepo nikla.sve nešto prekopavam prazan prostor u vrtu i sijem salatu.moram ju uslikati pa staviti u moj povrtnjak
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 12:03
Meni se jede ukiseljene paprike,mlade salate mi je dosta zimus i u proljece Tongue
Jos uzivam u paradajzima,hvala Viz.kad mi je omogucila vise vrsta i okusa da probam.smile78
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 12:09
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

..dr..veće društvance moje..vidim ja da se ovdije svašta duvani...upppsss, divani.Wink.a bilo je toga i kod mene...al s razlikom da sam prvi puta zapalila u prvom srednje, i ko za peh...ulovi me raska sa čikom...mada nisam tad ni znala držati čik a nekmoli pušiti..i tako ja s čikom u ruci a ostalo društvo neznam kad prije...ostalo praznih ruku...nakon šoka zbog raske, i najgorije da bude...mamine prijateljice---nastavak predpostavljam da znate...tuži baba jedna..dobila sam kaznu i nekoliko šamara preko zubiju..al nije me to sprijećavalo iako sam morala svaki puta kad sam došla, mami puhnuti u nos da vidi jel se sport nastavio...ja se snašla pa nosila kaladont sa sobom jer mi je zabranila kaugume...i to se tajilo sve do moje 27 godine kad sam prvi puta zapalila cigaretu pred njom..nikako se nije mogla pomiriti da joj kčer puši...i stalno je njurgala, stenjkala..kao...smeta joj dim...prestala sam pušiti pretprošlu godinu i to 19 mjeseci nisam ni prismrdila cigaretama...al eto..vrag me opet natjerao..izem ti šeraf...opet mi je čik u gupcu...shiiiit...shiiiittt..kakač bljakać. Ouch

LOLLOLLOL
Mi bili manji pa nas niko ne upeca,a vidi tebe Viz.LOL
Jednom smo se skupili kod mene u kuci i mamine cigare zapalimo,moji otisli negdje pa kao nece do mraka doci,kad neko kuca,ja vidim kroz staklo od vrata da je to moja nana (baka) i brze bolje upalim strujno kolo da se ugrije,prozore pootvaram,a ona kuca sve jace,zna da smo unutra.i cim se malo ugrijalo kolo ja otvorim vrata a ne vidi me od dima rasirio se po citavoj kuci LOL reko nano htjela djeci ispec kafu i zaboravila na kolo,užarilo se za mal kucu nisam zapalila i pokazem joj vruce kolo.LOL ona jadna povjerovala.Big smile
Od tad vise nikad nisam uzela cigaru u ruku kad mi nije tad srce stalo,kad ce .Big smile

Seneka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 12:34
Moja Ajo, posijala sam ja salatu, pozabadala malo luka za mladi do zime, jer moj sin voli mladi luk.... krasno ponicalo, a onda se uvalila susjedina krmača i sve fino prerovala, u rovove se mogao krompir za dogodine saditi. Satrala paradajz i feferone....AngryAngry Ni jagode nije poštedila....
Sad fino imam frišku figu!!! A susjeda sva prepodobna kaže - pa šta ti smeta? Ne zna životinja.
Kako šta mi smeta????? Pa ako ne zna životinja, trebalo bi da zna njena gazdarica!!!!
Zaista mi dođe da mijenjam stan, ali ne zbog gazda nego zbog susjedaUnhappy
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 13:10
eto moji su još dobri.nemaju ništa živo,ali ni neživo pa nema problema.lani sam im dala salatu flance,a oni nisu ni posadili.baš sam bezobrazna mogla sam im preštijati i posaditi salatu za njih 6 odraslih i 2 djece.
ništa moja dadinice poravnaj rovove pa ponovo.bar ne moraš štijati.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 13:54
Cim cujem za ovakve "fine" komsije koje sam i sama imala godinama odma mi pritisak skoci!Confused

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:04
 Eeejjjj curice moje ! smile79smile86  Evo me na kratko, samo da vas pozdravim  i da kažem kako sam danas imala jedno kratko ali prelijepo druženje s našim curama Anombistricom i Carol !  Curke divne ste i sad mi je već pomalo žao da mi niste bliže!   smile79smile86 Naravno ne smijem zanemariti ni naše muško društvo, bili su s nama Anin i moj muž......Curke bilo mi je prekrasno, samo nažalost sve je bilo na brzinu...... Dakako kao po staroj dobro navici ovog našeg foruma, curke su mi donijele hrpu lijepih biljčica i reznica..slikice stavim poslije u svoju temu o cvijeću...  sad vas sve lijepo pozdravljam i  zasad nema više priča o sijenu i cigarama.......LOLLOL , nego odoh pokupiti neke paradajziće ( koliko ih ima uopće ), imam i neke paprike spremiti, a i hrpa biljčica me još čeka za posaditi... Mah, mah i jedan ogroman   svima !

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:07
  Zaboravih još samo  reći, kod mene sve posijano, celer za presaditi u plastenik, ostalo čekam dok nikne..EmbarrassedSmile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:10

Eh, susjedi, susjedi, imam i ja takve beštije zbog koji bih se odselila u šumu ! AngryAngry

Curke sad stvarno gibam, tipkamo se navečer......EmbarrassedHugHeart

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:25
Vjerujem da ti je bilo fino na kafici sa Anabistricom divna je clanica,zanimljiva Thumbs UpNe znam koja clanica je Carol?

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:49

Pustilka, Carol je Anina sestra, također jako, jako draga ženica !  EmbarrassedHugsmile84

Mi smo začas morali kući, a curke su ostale na Renesansnom festivalu u Koprivnici, koji traje ako se ne varam  već nekoliko dana... SmileSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:54
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

eto moji su još dobri.nemaju ništa živo,ali ni neživo pa nema problema.lani sam im dala salatu flance,a oni nisu ni posadili.baš sam bezobrazna mogla sam im preštijati i posaditi salatu za njih 6 odraslih i 2 djece.
ništa moja dadinice poravnaj rovove pa ponovo.bar ne moraš štijati.

Strašno je kako svugdje ima nekih užasno lijenih susjeda.....Imam i ja takvih nekoliko.....AngryAngrysmile185

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 22:19
Eto mene malo brbljati a sve drage curke offline... ako se koja pojavi smile113 od mene!
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 22:22

Ja trenutno gledam Ferihu....EmbarrassedHeart Hug

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 22:25
tko ti je to
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 22:46

Ma ona turska serija....

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 22:54
a to je ona što ju stalno reklamiraju.je li dobra.
ja ne gledam to.tu je u svakoj prepuno tuge i jada.dosta mi je toga u životu.volim gledati nešto veselije.dokumentarno ili nešto na maxu ako dođem na red-obično se gledaju utakmice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 304305306307308 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.