Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Korisnik | |
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mislim da je to jednogodišnji kokotić |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Drži, ovo drugo ti je lavatera, tj. stola, tj. jednogodišnji sljez.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e pa molim poznavaoce da i meni pomognu i da odgonetnu što mi je niklo, proljetos sam sijala sve i svašta neke biljke koje nisu nikle naravno zemlju sam upotrijebila za sadnju drugih biljaka e pa u toj neznanoj saksiji niklo mi je nešto , ali što
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Bagrem - Robinia pseudoacacia...
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
moguće,a ja ga poslije kupila u rasadniku i već posadila ove godine,hvala muhlenbergia na odgovoru
![]() |
|
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Ovo sam dobila a nemam pojma što je pa molim pomoć
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/sobno_cvijece/crveni_list/63305.aspx -
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nije li to batat
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Da, definitivno batat.
|
|
![]() |
|
kamenika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2013 Lokacija: Umetići Status: Offline Bodovi: 68 |
Hvala na pomoći.Sad kad znam naziv krećem u potragu da saznam nešto više o njemu.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Što je ovo? Da li netko zna?
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Molim vas, da li netko zna, što je ovo?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Milice, ono prvo mi jako liči na šarenolisnu vajgelu.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dobro je dadinica napisala,
na prvoj slici je vajgela a na drugoj crvena suručica, spiraea bumalda |
|
![]() |
|
Dadinice, SlavujVK, hvala vam na pomoći.....
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
već sam jednom bila stavila ovu biljku, ali niko se nije javio sa imenom, možda sad budem veće sreće
![]() tu se vide listovi, cvjetne stapke sam joj "splela" , da se ne kidaju na vjetru a ovo su cvjetići, jako sitni rozi, i ove crvene loptice koje se formiraju ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Prvo je Šipak-mogranj,Punica granatum,netko je pljuckao sjemenke u vrt, a drugo je Crassula muscosa.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala, Trava!
|
|
|
![]() |
|
tekel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
ovog bambija već imam godinama ali neznam koji je ,vis cca 1 m
http://s1003.photobucket.com/user/tekel_photo/media/oglasi/DSC06763.jpg. -
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 186187188189190 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |