dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 222> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemone su mi prekrasne, a gledaju sukulenti ti izgledaju kao umjetni ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prosetala sam opet I ruze su
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
predobro, slikarski rečeno "savršena kompozicija boja i oblika " ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Za sve
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ova gore slika je savršena,ali tko zna s cvijećem zna.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ja se pridružuje samo s
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Potpisujem Korijenka! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Znam da si kraljica ruža i pikavaca, ali ovu jesen ti lijepo krase i roze anemone!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dadinica,gospar je sad na jesen puno ljepši nego što je bio u ljeti,sad mi je žao što sam ga morala unijeti na sigurno,kod mene je jutros bio mraz
![]() Carol,ruže su još uvijek lijepe,nek samo budu takve čim duže,a sve osjetljive biljke su jučer pospremljene na sigurno ![]() Anabistrica,hvala ta za ime lužarke,baš mi je slatka,nadam se da će se razrasti ![]() Sabi,i ja se nadam da će je biti više ![]() Anastazija,ove anemone su posađene ovo proljeće,baš su me razveselile,nisam očekivala da će već ove godine cvasti ![]() Klaudija,zbilja uživam ![]() Glikica,da ti šapnem,to sam kopirala od naše Moon,nije tegla tako lijepa kao njezine,ali su sukulenti dali sve od sebe ![]() Korjenko,draga moja ![]() Camellia,ma trudim se koliko stignem i znam ![]() Mira,hvala ti ![]() Floramye,i mene su roza amenone iznenadile ovu jesen ![]() Anđenkad,uživaj ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što vjerovatno znate,kod mene je lutros bio mraz
![]() Ovo su zadnji cvijetovi kaktusa,astrophytum i leuchtenbergia,mogu se međusobno oprašiti pa bi bilo interesantno to sjeme posijati,znaju biti jako lijepi križanci.Cijelo ljeto sam čekala da istovremeno procvatu i tek danas su se jedva otvorili,premalo je to sunca za njih a i hladno je,tako da od sjemena vjerovatno neće biti ništa,šteta. ![]() |
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Dal bi se ikako moglo sa kistom?,,,šteta ,prekrasni primjerci
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mali kaktus,sa koliko topline i neznosti i znanja si opisala na prethodnoj strani uzgoj-negu kaktusa
da se tvoja ljubav prema njima vidi cak odavde ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Tvoja je ljubav prema kaktusima zaista posebna, iz svakog susreta u tvojem vrteku nosim zrnca te ljubavi, iako sama nemam kaktuse niti sam veliki ljubitelj istih.. Ali tebi i tvojem kaktus špaliru uvijek se divim, to već znaš!
Ruže su prelijepe, kraljice cvijeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek iznova se divim tvojoj gredici s ružama, krasno posloženim i njegovanim kaktusima, pa ona gredica s biljkama za sjenu i jako mi se dopao mali sukulentni vrtić, pogotovo dok je ovako okupan sunčanim bojama
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I dobro da si osjetljivije biljke zbrinula na sigurnom, jer evo bas slusam o nekakvom snijegu u Austriji, a to nije tak daleko. Nadam se da bude negde zapel i da kod nas jos nece zaleprsati, ne treba ga.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Fiki,igrala sam se pčelice,a da li bude uspjeha to ćemo vidjeti
![]() Leona hvala ti na lijepim riječima ![]() Anaida,prijateljice moja ![]() Moon,vrtić sukulenta sam malo kopirala od tebe,međutim meni je puno veći problem kako to prezimiti,prevelika tegla za prozorsku dasku ![]() Miska,hvala ![]() Carol,neke sam tegle iznijela natrag van na sunce,nadam se da ovaj snijeg neće stiči do nas ![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 211212213214215 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |