Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 94> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napredna si ti meni draga u svakom pogledu!
Najprije čestitke na tituli CVJETNI GURU!
![]() Ne sumnjam da ćeš ubrzo savladati taj novi laptop i onda će biti novih i lijepih slikica!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@klaudija8 @ blue sky Drage moje hvala vam na posjeti . Nadam se da ce i to sa slikicama skoro imati uspjeha ! ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
U iscekivanju buducih slicica samo da ostavim trag I posaljem
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
pridružujem se čestitkama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
@ Sanja 123 Draga , hvala ti na posjeti ! Jedva ceka da nam dodje proljece i zapocnu prave akcije ! @ anabistrica Draga Ancica pa vec je bilo skoro i vrijeme da to postanem ! 3 i pol godine vec dijelim dobra i losa iskustva , uzivam u kavicama i veselim se svakoj poruci ! PS Imam novi Laptop ali jos nisam skopcala na njemu stavljati slikice , sve je drukcije nego kod onog starog ! Potruditi cu se da to naucim ! ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Gute Fee, baš sam uživala šetajuć tvojim vrtom.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Draga Betty , veselim ti se svaki puta kad god te vidim . I ja jedva cekam proljece jer ovo nije ni jesen a ni zima !
Bas sam napisla , kod nas je veceras pao sitni snijeg i sve je bijelo, neznam hoce li se to zadrzati ili je to samo tek toliko ! Tebi lijepi pozdrav ! ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Dobro je proslo , hvala Bogu .
Biljcicama se jako veselim . |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...draga Gute, s velikim veseljem iščekujem vaš povratak, nadam se da bude sutra sve dobro prošlo, držim fige i mislim na vas dvoje
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
RSara & Dijana i Moon ,
tek sad sam skupila hrabrost i dosla na svoju vlastitu stranicu ! Novih slikica bude tek na proljece , ne vjerujem da ce biti prije . Vama hvala da ste mi ostavile pozdrave ! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
I ja ostavljam jedan topao
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila da te pozdravim
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...veseli me što si opet on line
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
@ Leona31
Evo me Leona , sad sam tu , veselim se sutra u jutro popiti s tobom u "Brbljaonici" kavicu ! ![]() |
|
![]() |
|
@ Medvjed34
Obzirom na to da znam koliko je tvoje vrijeme skopcano , razveselim se svaki put kad te vidim u nasem skromnom vrticu ! Tvoji komentari su mi jako vazni ! ![]() |
|
![]() |
|
@ monstera
@ Floramye Drago mi je jako da ste posjetile moj skromni vrtic ! Ako vam se nesto svidja , pustite me znati ! ![]() |
|
![]() |
|
@ mali kaktus
najprije ti velika hvala za iznenadjenje ali ono sto si mi poslala zahvaliti ce se samo svojom ljepotom ! Ako sjeme datura uspije dozrijeliti , saljem ti odmah ! ![]() |
|
![]() |
|
@ Anabistrica
Za sad su dature vani i jako su velike narasle ! Ja nemam pojma da li ih trebam iskopati i staviti u teglu pa u podrum . Imas savjet ? ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |