Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 85> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon, pod sjenicom je lijepa hladovina, ugodno tamo ovih dana. Svima se sviđaju moje mačkice ali ih nitko ne želi. Ne znam kako ću s tri komada.
Natalija, je, žuta tekoma je prilično nježnija i elegantnija od narančaste i manje cvate. Svejedno je lijepa.
Dadinice, ni vručine nisu pasje kad imaš hlada u koji se smjestiš i uživaš
Smail, vidim da je i tebi hladovina primamljiva ovih dana. Moram priznati, radije sjedim u hladovini nego uz peć
Milice, drago mi je da voliš prošetati mojim vrtom, makar i virtualno
Betty, Ovih dana čak i ja koja jako volim sunce, držim se hladovine
Hvala svima na posjeti
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
oh tako mi je žao što nemam više vremena pa da češće svratim kod tebe,volim tvoj vrt jer je poseban,divne su ti puzavice a posebno klematis,ja na žalost nemam klematise koji sad cvjetaju,imam alpinu koja cvjeta odmah rano na proljeće i jo jedan koji isto cvvjeta jako rano,ovaj tvoj je divan
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Anabistrice,prava uzivancija kod tebe zamisljam kako li je sad na +40 kod tebe hladovina,zaista je sve za pohvalu ali zuta tekoma,koja je to vrsta da li znas,ja imam tekomu stans ali ona je za saksiju-teglu ova tvoja je prelepa
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sarajka, uvijek me razveseli tvoja posjeta. Vrijeme nam je svima problem, naročito sada kad smo u vrtu preko dana. Makar su velike vručine, uvijek se nešto nađe za napraviti, makar zalijevati.
Leona, žuta tekoma mi raste u vrtu uz sjenicu isto kao i narančasta. Malo je nježnija i manje cvate ali mi je svejedno lijepa.
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mačići su preljepi, šteta što sam tako daleko!
I mene je oduševila žuta tekoma ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() hvala, uzivala sam u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...sjenicu ispred kuće uopće ne prepoznajem, što je, naravno, pozitivna reakcija
![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoj raj je sada jooooooooooos ljepsi ! Divan divan je tvoj brijeg !
![]() |
|
![]() |
|
Tikvić, šteta jer ne mogu imati tri mačke, makar su preslatke, pogotovo kad se igraju.
Klaudija, hvala i tebi, a slike su mi se jako pokvarile, ne znam zakaj su pikselizirane
Sara, moraš je doći ponovo pogledati i provjriti kvalitetu hlada
Gute, trudim se, trudim, sadim, zalijevam, stalno nekaj čačkam
Svima šaljem puno
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ni moja lavanda još nije ošišana,žuta teko je predivna rijetko se viđa ma sve je prelijepo. < ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Došla sam malo uživati u tvom cvijetnom carstvu,bome bi rado i ostala
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma i ja sam dosepala vidjeti da li ti mogu pomoci zalijevati !
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opet sam setala kroz tvoj vrt,opet odusevljena,ali sam i potvrdila sama sebi da sam videla zutu tekomu koja cveta napolju,kazes da manje cveta od narandzaste,to ne umanjuje njenu vrednost,jer zaista je prelepa,moja je sobna ali stvarno nenormalno puno cveta i ja je isto obozavam, I ostalo cvece ti je prekrasno. |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |