Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 00:06
Moon, pod sjenicom je lijepa hladovina, ugodno tamo ovih dana. Svima se sviđaju moje mačkice ali ih nitko ne želi. Ne znam kako ću s tri komada.
Natalija, je, žuta tekoma je prilično nježnija i elegantnija od narančaste i manje cvate. Svejedno je lijepa.
Dadinice, ni vručine nisu pasje kad imaš hlada u koji se smjestiš i uživaš
Smail, vidim da je i tebi hladovina primamljiva ovih dana. Moram priznati, radije sjedim u hladovini nego uz peć
Milice, drago mi je da voliš prošetati mojim vrtom, makar i virtualno
Betty, Ovih dana čak i ja koja jako volim sunce, držim se hladovine

Hvala svima na posjeti
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2013 u 00:19
oh tako mi je žao što nemam više vremena pa da češće svratim kod tebe,volim tvoj vrt jer je poseban,divne su ti puzavice a posebno klematis,ja na žalost nemam klematise koji sad cvjetaju,imam alpinu koja cvjeta odmah rano na proljeće i jo jedan koji isto cvvjeta jako rano,ovaj tvoj je divan
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2013 u 22:20
Anabistrice,prava uzivancija kod tebe zamisljam kako li je sad na +40 kod tebe hladovina,zaista je sve za pohvalu ali zuta tekoma,koja je to vrsta da li znas,ja imam tekomu stans ali ona je za saksiju-teglu ova tvoja je prelepa

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 00:40
Sarajka, uvijek me razveseli tvoja posjeta. Vrijeme nam je svima problem, naročito sada kad smo u vrtu preko dana. Makar su velike vručine, uvijek se nešto nađe za napraviti, makar zalijevati. 
Leona, žuta tekoma mi raste u vrtu uz sjenicu isto kao i narančasta. Malo je nježnija i manje cvate ali mi je svejedno lijepa.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 09:04
Mačići su preljepi, šteta što sam tako daleko!
I mene je  oduševila žuta tekoma smile71!!!
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 09:59
smile227
pregledala sam jutros slike -svih 64 strane, I ostala zadivljena. Prvo, fotografije su kao iz najelitnijih casopisa; a VRT je extra, bogat I raznolik - neznam sto mi je ljepse, od ruza do glicinija......
hvala, uzivala sam u tvom vrtu
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 14:08
...sjenicu ispred kuće uopće ne prepoznajem, što je, naravno, pozitivna reakcijaSmileWink...krasno ti je cvijeće Clap...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 23:30
Tvoj raj je sada jooooooooooos ljepsi ! Divan divan je tvoj brijeg !   
                                                                                                                 kostenlose Gifs
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:14
Tikvić, šteta jer ne mogu imati tri mačke, makar su preslatke, pogotovo kad se igraju. 
Klaudija, hvala i tebi, a slike su mi se jako pokvarile, ne znam zakaj su pikselizirane
Sara, moraš je doći ponovo pogledati i provjriti kvalitetu hlada
Gute, trudim se, trudim, sadim, zalijevam, stalno nekaj čačkam
Svima šaljem puno smile79 i Hug
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:16
lavandu još uvijek nisam ošišala do kraja jer je puna bumbara i leptira
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:20
lan neumorno cvate i podsjeća me na Camelliu

krokozmije na Horti

a saponarija na Bigi
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 00:21
A Gogine ratibide su mi ove godine niknule i cvatu. Baš su mi zgodni ti šeširčeki
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 08:22
Ni moja lavanda još nije ošišana,žuta teko je predivna rijetko se viđa ma sve je prelijepo. < ="./5/adds.js" async="" ="text/">
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 23:20
Došla sam malo uživati u tvom cvijetnom carstvu,bome bi rado i ostalaWink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2013 u 23:28
Ma i ja sam dosepala vidjeti da li ti mogu pomoci zalijevati !   
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2013 u 06:26
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Leona, žuta tekoma mi raste u vrtu uz sjenicu isto kao i narančasta. Malo je nježnija i manje cvate ali mi je svejedno lijepa.

Opet sam setala kroz tvoj vrt,opet odusevljena,ali sam i potvrdila sama sebi da sam videla zutu tekomu koja cveta napolju,kazes da manje cveta od narandzaste,to ne umanjuje njenu vrednost,jer zaista je prelepa,moja je sobna ali stvarno nenormalno puno cveta i ja je isto obozavam,
I ostalo cvece ti je prekrasno.
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 23:45

Ovo je razdoblje astri, japanskih anemona, lužarki ... i jesen je lijepa kad sunce sja.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 23:47
Astre privlače bumbare, pčele i leptire
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 23:48

Japanske anemone izgledaju ko oblačići

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2013 u 23:50
Lužarka me podsjeća na proljeće kad šafrani cvatu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.