Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 134> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi rascvjetani
gimnići !
![]() Klimatis, na zadnjoj slici dali je to mali g.
bruchii ? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Krasni su ti.
![]() ![]() |
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
za zakašnjenjem od ljeta, ali bolje ikad nego nikad
malo gymnića |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@Leona, baš je izabrao pravi trenutak da procvate .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fala cure !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nije cijelu godinu tu,kad si ga kupila nije bilo toga
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasno
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
ne to ti je nova biljka baš super pusti da naraste do jedne trećine matične biljke pa otkini i zakorijeni
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakvi lepotani
prelepi ...ovakve bih usvojila makar me i uboli...sve pohvale ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovi se nedaju, koriste svaku zraku sunca !! Al se bojim da ovi dolje neće uspjeti procvjetati ! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Na ovome, ima jedan ocvjetali, jedan pupoljak i ...molim poznavaoce, jel ovaj "mali češeroć" Sjemenova kućica ili ...? Cijelu godinu je tu i ni mrvicu se nije promjenio ! Već me svrbe prsti da vidim kaj ima u "češeriću" ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Da mali bruchii , a i onaj lijevo je bruchii a bez cvijeta. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
MK, cijelu godinu je tu !! S tim češerom sam ga kupila !!!! Jupppyy, imam bebaća-keiki-bockića !!!
Miss M, hvala pa ovoj važnoj obavijesti !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |